Sarıcaoğlu Çimento Fabrikasını Ziyaret Etti

Sarıcaoğlu Çimento Fabrikasını Ziyaret Etti
Kavak Belediye Başkanı ibrahim Sarıcaoğlu Kavak'ta yapımı hızla devam eden çimento fabrikasında incelemelerde bulundu.

Çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediği ve son aşamaya gelindiğini vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu, "Çimento fabrikamız çok yakın zamanda hizmete açılacak" dedi. Başkan Sarıcaoğlu çimento fabrikasını incelemeye Kavak Halk Bankası Müdürü Osman Tocoğlu, Kavak Milli Eğitim Müdürü Köksal Kır ile birlikte gitti.Çimento fabrikasını ziyareti sırasında Başkan Sarıcaoğlu'na Şube Müdürü Cengiz Yürüker ve Proje Müdürü Engin Şeviker eşlik etti.

Son Teknoloji Kullanıldı
Şube Müdürü Cengiz Yürüker, "Çimento fabrikamızın yapımında teknolojide son noktadaki makinaları kullandık. Amacımız daha kaliteli çimento üretebilmek ve ayrıca çevreye zarar vermeden bu işi yapabilmek. Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu ile birlikte fabrika genelinde incelemelerde bulunduk. Bize karşı ilgi ve alakası gerçekten çok güzel kendisine bu yüzden teşekkür ediyorum. Fabrikamızda son hazırlıklar yapılıyor şuan deneme malzeme çıkarmaya başladık. Çalışma sistemi olarak 3 vardiyalı olacak. Fabrikamız tam faaliyete geçince günlük 10.000 ton çimento üretebilecek ve aynı zamanda toplamda 700 kişi çalışacak" diye konuştu.

Bölgenin En Büyük Fabrikası
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ziyareti sırasında yaptığı açıklamada şunları söyledi; "İlçemize yapılan çimento fabrikası bu bölgenin en büyük çimento fabrikasıdır. İlçemize çok büyük faydaları olacak. Çalışmaların son aşamaya geldiğini görmek hepimizin yüzünü güldürüyor. Şuan deneme çimento çıkarılmaya başlanıldı. Çok kısa sürede fabrikamızın açılışını hep birlikte yapacağız. İlçemizin kalkınması ve tüm Türkiye'ye adını duyurabilmesi için bu fabrika çok büyük avantajımız. Elimizden gelen her türlü desteği verdik bundan sonrada vermeye devam edeceğiz. Çimento fabrikamız şimdiden ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.