SARICALIOĞLU GEBZE'DE

SARICALIOĞLU GEBZE'DE
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Gebze'de bulunan Samsunlular Derneğinin 40'ıncı kuruluş yıl dönümü programına katıldı.

Sarıcaoğlu Gebze'de Gönülleri Fethetti

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Gebze'de bulunan Samsunlular Derneği'nin 40'ıncı kuruluş yıl dönümü programına katıldı.

Gurbetteki hemşehrilerini yalnız bırakmayan Başkan Sarıcaoğlu, "Hemşehrilerim beni yanlarında görmek istediler ben de tüm programlarımı iptal edip onların yanında oldum her zaman da olmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.40 yıl önce kurulan Gebze Samsunlular Derneğinin Başkanı Cenap Köksal her davetimizde tüm programlarını iptal ederek yanımızda olan Kavak Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Sarıcaoğlu'na teşekkür ediyorum diyerek konuşmasına şu şekilde devam etti; "Gebze Samsunlular Derneğimiz 40 yıl önce yani 1976 yılında büyük fedakarlıklarla kuruldu. Kurulduğu günden bu yana tek amacımız tüm Samsunlu hemşehrilerimizi bir arada tutmak ve birlik ve beraberliğimizi tüm Türkiye'ye göstermek. Her sene düzenlediğimiz programlara katılım oldukça güzel oluyor. Bizleri bu güzel gecede yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi.

Sarıcaoğlu, Gurbetteki Hemşehrilerini Kavak'a Davet Etti 
Selamlama konuşması yapmak üzere eline mikrofonu alan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu şunları söyledi; "Bu güzel geceyi düzenleyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemizdeki değişimi ve gelişimi çok iyi takip ettiğinizin de farkındayım. Tüm hemşehrilerim müsterih olsunlar Kavak artık kabuğunu kırdı, Kavak artık tarih yazıyor. Memleket hasreti çeken yuvasına dönmek isteyen tüm hemşehrilerimi Kavak'a davet ediyorum. İlçemizde iş sorunu çözüldü, sosyal aktivite sorunu çözüldü, konut sorunu çözüldü. Göreve geldiğimiz günden bu yana tüm çalışmalarımız sizler için. Sizleri tekrar ilçemize geri çekebilmek içindi. Çünkü zamanında işsizlik nedeni ile Kavak'tan göç ettiniz. Şimdi her şey tersine döndü ve zamanında ilçede büyük sorun olan şeyler artık sorun olmaktan çıktı. Gelişimi ve değişimi artık tüm Samsun hissetmeye başladı. Memleket hasreti çeken tüm hemşehrilerime Kavak'tan kucak dolusu selamlar getirdim. Kavak artık bizlere emanet ve emanetimize gözümüz gibi bakacağız" dedi.Program sonunda hemşehrileri ile toplu fotoğraf çekinen Başkan Sarıcaoğlu'na Gebzedeki hemşehrileri tarafından hediyeler verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.