SANTRAL BAHANE PARA ŞAHANE!

SANTRAL BAHANE PARA  ŞAHANE!
Terme Belediyesi İlçeye yapılması düşünülen kömürle çalışan Termik Santralin Terme'ye kurulmaması için büyük çaba sarfediyor.

TERME'YE ÖZEL İLGİ!
Terme İlçesi'ne Termik Santral'in yapılmaması için Samsun'da yayımlanan yerel gazetelerin hemen hemen tamamına yakını Terme Belediyesi kaynaklı haberlere önem vermeye özen gösterir. Ancak bu gazetelerden bir tanesi Terme Belediyesi'ne çok yakın olmalı ki Terme için özel 32 sayfalık ilave dergi çıkarıp gazetenin eki olarak ücretsiz dağıttı.


EDİTÖR "RANTÇI"DAN BAHSEDİYOR
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'un beyanlarına yer verilen dergide TERCEP Başkanı Avukat Hasan Demir'in de konuşmalarına yer verilmiş. Gazetenin ilavesi olan Dergi de ise  Aynen gazetede olduğu gibi Editörün ve yazarların ismi yer alıyor. Editör köşe yazısında 'Rantçılar'dan bahsediyor. Santral kurma izni alanları rantçı ilan ediyor.

BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU
Büyükşehir Belediyesi tarafından Terme'de verilen iftar yemeği esnasında gelen müjdeli haberi paylaşan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş,"Ankara'dan çıkan ÇED'in durdurulması kararının mutluluğunu yaşıyoruz" sözlerinden sonra, büyük bir maliyetle çıkan bu dergiye Belediye tarafından ödenen paraların boşa gittiği, dolayısıyla dergiyi çıkaranlar ve destek verenler için "Santral Bahane, Para Şahane" sözünü hatırlattı. Onur Emirza

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.