'Sandıklara sahip çıkacağız'

'Sandıklara sahip çıkacağız'
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, ‘Seçim Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı’nda’ mahalle başkanlarına seslenerek, sandıklara sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı, 1 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilecek genel seçimler öncesinde, çalışmalarını hızlandırdı. AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, İl Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe başkanları ve mahalle başkanlarının katıldığı toplantı, yoğun bir katılımla Gazi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

 

Sandık görevlilerine yönelik eğitimlerin başlatılacağını söyleyen AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, yaptığı konuşmada şunları söyledi: " 1 Kasım Genel Seçimlerine hazırlık çalışmaları kapsamında, mahalle başkanlarımızla biraraya geldik. Katılımın yoğun olması bizleri mutlu etti. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bulunduğumuz her yerde seçim çalışması yapmalıyız. Davamızı, derdimizi anlatmalıyız. Mahalle başkanlarımız, mahallesindeki herkesle irtibat halinde olacak. Derdini, sıkıntısını dinleyecek. Özel günlerinde yanında olacak. Gerektiğinde bizlere de bilgi verecek. En önemli görev siz mahalle başkanlarımıza düşmektedir. Bizim derdimiz millettir. Devletimizin bekası için, AK Parti'nin tek başına güçlü bir iktidar oluşturması gereklidir. Milletimizin refahı için bu şarttır. Ülkemizin durumu ortadadır. AK Parti'yi karalamaya çalışanlara en güzel cevabı sandıkta vermeliyiz. Her türlü sansasyon yapılmaya çalışılıyor. Barış bozulmak isteniyor. Artık en önemli görevimiz seçimlerdir. Durmadan, yorulmadan çalışmalıyız. Sandıklarımıza sahip çıkmalıyız. Şer odaklarının oyunlarına gelmeden; ülkemizin, devletimizin bekası için sandıklarımızı korumalı ve sahip çıkmalıyız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.