Sandık Başkanları Kura İle Belirlenecek

Sandık Başkanları Kura İle Belirlenecek
Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, sandık kuralları için çalışma içerisinde olduklarını belirterek sandık başkanlarının kura çekilerek seçilmesini sağlayacaklarını açıkladı.

SANDIK BAŞKANLARI KURAYLA BELİRLENECEK

Sandık kuralları için çalışma içerisinde olduklarını belirten Süslü, "İlçe teşkilatlarımız sandık kuralları için ciddi bir çalışma içerisinde. Bu seçimde sandıklara sahip çıkmanın çok önemli olduğunu biliyoruz. Bu konuyla ilgili İlçe teşkilatlarımıza gerekli uyarılarımızı yaptık. MHP olarak bu seçimde diğer seçimlerden farklı olarak sandık kurul başkanlığında isim bildireceğiz. Sandık kurul başkanlarını devlet atıyordu. Bu seçimde biz kendimiz isim verip kura çekilmesini sağlayacağız. Bu şekilde artık sandık kurullarında Adalet ve Kalkınma Partisi'nin elemanları değil kura sonucu kim çıkarsa onların sandık başkanı olmasını sağlayacağız." dedi.

"BİRLİKTELİK OLURSA BİRİNCİLİK HAYAL DEĞİL"

21 Şubat tarihinde yapılan İl Başkanlığı seçimiyle MHP İl Başkanı seçilen 24 Şubatta da mazbatasını alıp hızla çalışmalarına başlayan Ömer Süslü, "Başkanlık divanı üyeleri ve Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli'nin katılımıyla Kızılcahamam'da MHP İl Başkanları toplantısında 21 Martta yapılacak büyük kongre ve 7 Haziran 25. dönem genel seçimleriyle alakalı istişareler yaptık. MHP olarak Samsun'da ki hedefimiz 25. dönem milletvekilliği seçimlerinde birinci parti olmak. Bunu yapmak için de ilk önce Miliyetçi Hareket Partisi içerisindeki kırılganlıkları ve dargınlıkları ortadan kaldırmamız gerektiğini bilerek bu konuyu neredeyse aştık. Birliktelik olursa birincilik hayal değil." dedi.

KONGRE DAVETİ

21 Mart tarihinde büyük kongre olduğunu hatırlatan MHP İl Başkanı Ömer Süslü "Bu büyük kongreyle ilgili ilçe teşkilatlarımızla bir toplantı yapıp kalabalık bir şekilde Ankara'daki kongremize gideceğiz. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin güven tazeleyeceği kongreye tüm Samsunluları davet ediyoruz. Gelenler için otobüs ayarlayacağız gelmek isteyenlerin İl binamızla veya ilçe teşkilatlarımızla irtibata geçmesi yeterli." diye konuştu. ONUR EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.