Sandığı sahip çıkın

Sandığı sahip çıkın
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt, eski ilçe başkanı İhsan Kurnaz ve AK Parti İlkadım İlçe Teşkilatı ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.

Halkın sorunlarını dinleyen ve bol bol not alan Hasan Basri Kurt’a özellikle baba ocağı olan ve çocukluğunun geçtiği İlyasköy Mahallesinde vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Kurt, “ Hangi partiye oy verirseniz verin ama mutlaka sandığa gidin. Demokratik hakkınızı sonuna kadar kullanın. Bazı çevreler nasıl olsa AK Parti seçimi kazanır diye söylenti çıkarıp halkın sandığa ilgi göstermemesi için çalışıyor. Bu oyuna gelmeyin. Türkiye sizlerin desteğiyle 7 Haziran seçimlerinden sonra sistem değiştirecek.Türkiye bu sayede 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine daha çabuk ulaşacak. “ dedi.

 

Vatandaşlardan 13 yıl öncesini yani AK Parti’den önceki yıllara unutmamalarını anne ve babaların da seçim öncesi çocuklarına bunları anlatmaları gerektiğini belirten Kurt, “ Oyunuzu geleçek seçimler için değil gelecek nesiller için kullanın. Türkiye en güzel yıllarını koalisyonlu dönemlerde kaybetti. Yağ kuyruklarını tüp kuyruklarını aklınızdan çıkartmayın. Büyüklerimiz karne ile ekmek alıyordu. O kötü dönemlerin mimarları şimdi sadece televizlon ekranlarında konuşuyor. Halkın içinde yoklar. Zaten hiçbir kaynağı olmadan verilen vaadler da halk tarafından kabul görmüyor. Büyük Türkiye için partizanlığı bırakıp hizmete oy kullanın “ diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.