‘Sandığa sahip çıkın’

‘Sandığa sahip çıkın’
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt, seçim çalışmalarını memleketi olan Kavak’ta sürdürdü.

Kurt, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak AK Parti İlçe Başkanı Bülent Yüksel ve teşkilatla beraber Atakum Belediyesi’nin yaptığı  Hayır Pazarı’nın açılışına katıldı, beraber kurdela kesti.

 

Hasan Basri Kurt daha sonra Kavak İlçe Başkanlığının sandık görevlilerine düzenlediği seminere katıldı. Seminer İl Yönetim Kurulu Üyesi Zehra Karaçuha’nın sunumuyla başladı. Samsun Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt sandık görevlilerinden sandıklara sahip çıkmalarını istedi. Kurt, “ Hepimiz 1 oyun peşindeyiz. Unutmayın her şey 1 oyla başlar. Cumhuriyet Tarihimizin en önemli seçimini yapacağız. Bu seçim beraberinde yeni anayasayı ve başkanlık sistemini beraberinde getirecek. Sizlerden isteğim sabah saat 6’dan akşam sandıklar kapanıp tutanaklar imza altına alınana kadar sandıklara sahip çıkın. Siz sadece partinize değil davanıza sahip çıkacaksınız. Unutmayın savaşta en önde savaşan ile en arkada vuruşanın bir farkı yok. Seçimlerde de Başbakan ile bu partiye sadece oy verip duasını esirgemeyen vatandaş arasında hiç fark yoktur. Bu parti hepimizin ortak davasıdır. Bu dava Türkiye davasıdır” diye konuştu.

 

Hasan Basri Kurt, daha sonra ilçe başkanı Bülent Yüksel ile birlikte pazarı gezip esnafla sohbet etti. Kurt, “ AK Parti döneminde çiftçimizin yüzü güldü. Mazottan gübreye kadar verilen destekler sayesinde tarım ayağa kalktı. Yeni dönemde desteklerimiz artarak devam edecek. Tarımın ayağa kalkması demek göçün önüne geçmek demektir. “ dedi.

Kurt ve beraberindeki heyet daha sonra Kavak İlçe Müftüsü Abdullah Karacayı ziyaret etti.

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.