'Sanayi kuruluşlarına kolaylıklar sağladık'

'Sanayi kuruluşlarına kolaylıklar sağladık'
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, teşekkür ziyaretleri kapsamında Kavak İlçe Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren firmaları ziyaret etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, teşekkür ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Seçimler de gösterilen destekten ötürü teşekkür ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Köktaş, bu çerçevede Kavak Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren firmaları ziyaret etti. 

Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Salih Çelik, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Petek ve ilçe teşkilat üyelerinin katıldığı ziyarette firma sahipleri ile görüşen Milletvekili Köktaş, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 
Firmaların çalışanları da görev yerlerinde ziyaret ederek hem desteklerinden ötürü teşekkür eden hem de çalışmalarında kolaylıklar dileyen Milletvekili Köktaş, çalışanların sorun, talep ve görüşlerini de tek tek dinledi. 

AK Parti hükümetleri döneminde sanayi kuruluşlarına sağlanan kolaylıklarla Samsun’da sanayinin büyüyerek Türkiye'nin de kalkındığını belirten Milletvekili Köktaş, oluşturulan Organize Sanayi Bölgeleri ile de önemli ölçüde istihdam sağlandığını söyledi.

Milletvekili Köktaş, ayrıca Kavak İlçe Başkanlığı'nı da ziyaret ederek teşkilat üyeleri de biraraya geldi. Gündemdeki konular ve yaşanan süreç hakkında konuşan Milletvekili Köktaş, "7 Haziran seçimlerinin ardından yeni hükümet kurma görüşmeleri konusunda sürdürdüğümüz açık, ilkeli tutum devam etmektedir. Fakat bu görüşmeler Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun da ifade ettiği gibi, AK Parti’nin kazanımlarından, ilkelerinden fedakârlık anlamına gelmez. Hükümet ortaklığı her iki tarafın da kendi ilkelerini muhafaza ederek uzlaşma noktaları üzerinde yol alıp alamayacağının sınanmasıdır. Herkes kendi görüşünü, kendi ilkelerini ortaya koyar, ama ülkemiz ve milletimiz için gerçekleştirdiğimiz 13 yıllık birikime ters bir yaklaşım içinde olan kimseyle AK Parti herhangi bir şey konuşmaz. 13 yıllık kazanımlar, varsa farklı görüşler de beyan edilerek muhafaza edilmek suretiyle Türkiye’de hükümetsiz bırakmama adına atılacak adımlar konusunda da uzlaşma kültürü içinde her türlü olumlu tavırı parti heyetimiz sergilemektedir.
Bu arada demokrasimizi, kamu düzenimizi, uluslararası itibarımızı ve ekonomik kalkınmamızı korumak için şu anda operasyonlar sürmektedir ve sürecektir. Bu yönde tam bir kararlılık mevcuttur. Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu süreç ile ilgili olarakta net tavrını ortaya koymuş, gereken mesajı vermiştir. Bir kez daha hain ve kalleşçe saldırılarda hayatını kaybeden şehitlerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.