SAMULAŞ'TAN BİR İLK DAHA

SAMULAŞ'TAN BİR İLK DAHA
Samulaş Samsun'un en büyük markası olan Samsunspor'u her anlamıyla desteklemeye ve Kırmızı beyaz renkleri her yerde yansıtmaya devam ediyor.

YİNE TÜM TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLDULAR 
Samulaş'tan bir ilk daha. Samsunspor'u her fırsatta benimseyen ve tramway ve tramway duraklarında Samsunspor ile yaptığı örnek projelerle tüm Türkiye'ye örnek olan Samulaş yine bir ilke imza atarak örnek bir davranış sergiledi. Samulaş tüm çalışanlarına ve Omü Rekötrlüğüne 55 numaraları Samsunspor tişörtleri hediye ederek Kırmızı beyaz ruhunu her anlamıyla yansıttı. Önceki gün başta Samulaş Genel Müdürü kadir Gürkan, Müdür Yardımcısı Sevilay Germi ve Ziya Kalafat, Omü rektörü Prof. Dr. Sait Biliç, Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Menderes Kabadayı, Yrd.doç. Dr.Faruk Tan ve Samulaş çalışanlarına 55 numaralı tişörtler dağıtıldı.

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Samsunspor fanatiği Samulaş Genel Müdürü Kadir Gürkan,"Samulaş olarak her zaman personellerimizle birlikte Samsunspor'un yayında olmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki haftalarda da perseonnelerimiz ile birlikte Samsunspor'un bir deplasman müsabakasına organizasyon yapacağız. Şehrimizin takımına her daim desteğimiz süecek" dedi.

FANATİK MÜDÜR GÜRKAN'A TEŞEKKÜR 
Samulaş'ın diğer tüm kurumlara örnek olduğunu belirten Samulaş Personellerinden Cüneyt Şenkal ise,"Samsunspor'un gerek iç saha gerekse dış saha maçlarında Samulaş çalışanları olaran takımımızın en iyi şekilde destekcisi oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz. Bu güzel organizasyonlarda bizlere destek olan Genel Müdürümüz Kadir Gürkan'a da Samulaş çalışanları olarak teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.