SAMULAŞ'ın aldığı 14 milyonluk ihalede kafa karıştıran iddia

SAMULAŞ'ın aldığı 14 milyonluk ihalede kafa karıştıran iddia
SAMULAŞ'ın Balaç Mahallesi'nde ihalesini aldığı benzinlik ve LPG istasyonunun el değiştireceği öne sürüldü. İhalenin, Yeşilkent Belde eski Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz'a devredileceği kaydedildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin ihaleye çıkarttığı 'Benzinlik' ihalesinden kötü kokular yükselmeye başladı. SAMULAŞ'IN aldığı ihalenin bir süre sonra Samsun Büyükşehir Yusuf Ziya Yılmaz'ın gizli kasalarından biri olduğu iddia edilen Yeşilkent Belde eski Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz'a devredileceği iddia edildi.

SAMULAŞ 14 MİLYONA ALMIŞTI
Samsun Büyükşehir Belediyesince 16 Kasım'da ihaleye çıkarılan, Atakum'un Balaç Mahallesi'nde bulunan benzinlik ve LPG istasyonun kullanım alanı ve 3 katlı iş merkezi imarlı arsanın ihalesi 14 milyon 55 bin TL'lik muhammen bedelle ihaleye tek firma olarak giren Samsun Proje Ulaşım İmar İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. (SAMULAŞ) almıştı. SAMULAŞ Genel Müdürü Kadir Gürkan, 14 milyon 10 bin olan teklifi 14 milyon 55 TL'ye yükselterek ihaleyi aldı


KAMUOYU İŞİ TERSİNE ÇEVİRDİ
İhale öncesi benzinlik ve LPG istasyonunun bulunduğu alanda hazırlık çalışmalarının yapılması dikkat çekmişti. Kamuoyunun ihaleye çıkacak alanı mercek altına alması ihalenin Samsun Büyükşehir Yusuf Ziya Yılmaz'ın gizli kasalarından biri olduğu iddia edilen Yeşilkent Belde eski Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz'a verilecekken SAMULAŞ'ın devreye girdiği iddia edildi. Bir diğer önemli iddia ise, SAMULAŞ'ın aldığı ihale eski Başkan Yılmaz'a devredilecek. 
Haber Merkezi


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum