SAMULAŞ’ TAN ÖĞRENCİLERE İŞ DENEYİMİ

SAMULAŞ’ TAN ÖĞRENCİLERE İŞ DENEYİMİ
Samsun Hafif Raylı Sistem işletmesi hizmet verdiği süre boyunca stajyer öğrenci potansiyelini bu yıl daha da çok arttırarak eğitim döneminin son bulmasının adından şuana kadar birçok öğrenciye Samulaş’ ta staj yapma imkânı sundu.

Öğrencilerin meslek hayatlarına attıkları ilk adım olarak görünen staj dönemi için SAMULAŞ, Samsun’ daki kuruluşlar arasında teknolojik yeterliliği bakımında büyük önem arz ediyor. Halen stajları devam eden öğrencilerin yanı sıra yeni eğitim dönemine kadar toplam 40 öğrencinin SAMULAŞ’ ta stajı tamamlanmış olacak. Stajyer öğrenciler Samulaş Bakım Müdürlüğü, Operasyon Müdürlüğü ve Destek Hizmetler Müdürlüğünde stajlarını tamamlıyor. Birçoğunu 19 Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin ve Teknik lise öğrencilerinin oluşturduğu stajyerler birçok konuda bilgi ve donanım sahibi olma şansı yakalamış oluyor. Ayrıca Makine Mühendisliği ve Elektrik Mühendisliğinin yanı sıra üniversite ve liselerin, Lojistik, İnsan Kaynakları, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar, Özel Koruma ve Güvenlik, Yönetici Sekreterliği gibi bölümlerin öğrencileri stajyer için SAMULAŞ’ ta bulunmaktadır.

SAMULAŞ vermiş olduğu hizmetlerin yanı sıra, öğrencilerin okullarda edindikleri teorik bilgilerin doğrudan pratiğe dönüştürülmesi konusunda öğrencilere destek olmayı ilke edinmiştir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.