SAMULAŞ EK SEFER PLANLADI

SAMULAŞ EK SEFER PLANLADI
SAMULAŞ AÇIKÖĞRETİM SINAVI İÇİN EK SEFER PLANLADI

Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş. 26-27 Kasım 2016 tarihlerinde yapılacak olan Açıköğretim Sınavlarına katılacak adayların sorunsuz ve güvenli şekilde toplu taşım araçlarından yararlanmaları için ek servisler koyarak tedbirler aldı.

Samulaş A.Ş. 26-27 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleşecek Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sınavları için Raylı Sistem, E1 Ekspres, Ring Otobüsleri ve R11 Üniversite Kampüs ringine ek servisler koyarak toplu taşımda olası yoğunluğa karşı tedbir aldı.

Samulaş A.Ş. Trafik Kontrol Merkezinden alınan bilgiye göre daha önceki sınavlarda yaşanan ulaşım aksaklıklarının tekrarlanmaması ve trafikte sıkışıklıkların yaşanmaması adına sınava girecek kişilerin toplu taşım araçlarını tercih etmeleri, özel araçla sınav yerine gidecek olanların özellikle Ondokuzmayıs Üniversitesi kampüsünde sınava girecek olan kişilerin araçlarını trafik aksamasına sebebiyet vermeyecek şekilde park etmeleri konularında dikkat etmeleri yönünde uyarı yapılırken, Açıköğretim Fakültesi Sınavlarına girecek tüm öğrencilere Samulaş A.Ş. olarak başarıla dileklerini ilettiler.

Samulaş A.Ş. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sınavları (AÖF) kapsamında Cumartesi ve Pazar günü mevcut tüm tramvayları ile sınava girecek adaylara hizmet verecek. R11 Ring seferleri ile Diğer Ring Seferlerine ve E1 Ekspres Seferlerine araç ilavesi yapılarak herhangi bir aksama yaşanmaması sağlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.