“SAMSUN’UN YARINLARINI BİRLİKTE PLANLAYACAĞIZ”

“SAMSUN’UN YARINLARINI BİRLİKTE PLANLAYACAĞIZ”
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaretinde konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Kamuran Özden...

‘Yeni Türkiye’ hamlesini gerçekleştirecek olan kadroda Samsun ve Samsunluların yarınları adına yer almak arzusunda olduğunu belirterek, “Samsun’un potansiyelinin farkındayız. Kamuran Özden olarak; şehrimizin yarınlarını birlikte planlayalım, geleceğe yönelik olarak ortaya koyduğumuz yol haritasını birlikte takip edelim istiyorum. Önceliğimiz istihdam ve ekonomi olacak” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Kamuran Özden, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu ziyaret etti. Yönetim Kurulu üyelerinin de bulunduğu ziyarette Milletvekili Aday Adayı Özden, seçildiği takdirde yapacakları çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. Sivil toplum kuruluşlarını önemine değinen Özden, “Haziran ayında yapacağımız seçimler, AK Parti’nin daha uzun süre iktidarda kalması hem huzurun hem de istikrarın devam etmesi açısından büyük önem taşıyor.İnanıyoruz ki tüm Türkiye Başbakanına, iktidarına ve istikrarına sahip çıkacak.Bir siyasetçi tek başına hiçbir şey yapamaz.Çıkmış olduğum yolun biz hizmet yarışı olduğuna inanıyorum. Bölgenin esnafıyla, işadamıyla, vatandaşıyla, siyasetçisiyle, belediye başkanıyla, milletvekiliyle, bürokratıyla yani toplumun tüm kesimiyle oturup birlikte hareket ederek daha iyi kazanımlar elde edeceğinin bilincindeyim. Bizde bu hareketle çalışmalarımızı ve planlarımızı yürütüyoruz.Şahsım adına sizlerin hazırlayacağı her türlü önerileri, problemlerin çözümlerini, istişare kaynaklarını çok önemsiyorum” diye konuştu.

Öncelik istihdam ve ekonomi

Yıllarca Ankara’da görev yapan üst düzey bir bürokrat olarak her zaman Samsunlulara hizmet etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadığını belirten Özden, “Gerek 27 yıl boyunca çalıştığım Sağlık Bakanlığı’nda gerekse son olarak Müsteşar Yardımcısı olarak görev yaptığım Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda Samsun’a güzel hizmetler yaptığımız inancındayım. AK Parti iktidarları sayesinde Samsunartık kabuğunu kırmış, yarınlarını planlamaya başlamış ve önünde ‘marka kent’ hedefi olan bir şehir haline gelmiştir. AK Parti iktidarında Samsun’a sağlıktan spora, eğitimden ulaşıma, tarımdan hayvancılığa varıncaya kadar birçok alanda önemli hizmetler ve yatırımlar ulaştırıldı.‘Yeni Türkiye’ hamlesini gerçekleştirecek olan kadroda Samsun ve Samsunluların yarınları adına yer almak arzusundayım. Kamuran Özden olarak; şehrimizin yarınlarını birlikte planlayalım, geleceğe yönelik olarak ortaya koyduğumuz yol haritasını birlikte takip edelim istiyorum. İnşallah teveccüh gösterilip görev verildiği takdirde şehrimizin tüm sıkıntılarının peşinde koşturacağız. Samsunumuz, Karadeniz’in potansiyeli olan en önemli ve en büyük kenti. Önceliğimiz istihdam ve ekonominin gelişmesi olacak. Bu şehrin vebalinin üstümüzde olacağının bilincindeyiz. Güzel işler yapıp, hayırlı işler yapmak en büyük mutluluğumuz olacak” ifadelerini kullandı.

Şehrin gündemi ekonomi ve istihdam olmalı

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise, her partiye eşit mesafede olduklarını belirterek, “Öncelikle aday adaylığınızın kentimiz adına hayırlı olmasını diliyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da şehrimizin genel ve ekonomik sorunlarına katkı veren projelerin yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum.Seçimlerin ardından şehrimizin gündeminin ekonomi ve istihdama yönelik olması arzusundayız. İnşallah seçilecek milletvekillerimizle hep birlikte el ele vererek, şehrimiz adına güzel çalışmalar yapacağız. Ben buna yürekten inanıyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.