SAMSUN'UN PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜ YOK!

SAMSUN'UN PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜ YOK!
TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta zirve mücadelesini liderin (maç fazlasıyla Sarıyer) 5 puan arkasında sürdüren Yılport Samsunspor bugün saat 13:30'da kendi evinde Eyüpspor'u konuk edecek.

Geçtiğimiz hafta İstanbul'da Sancaktepe Belediyespor'a 1-0 mağlup olan Yılport Samsunspor'un artık puan kaybına tahammülü yok. Hanesine mutlaka 3 puan yazdırmak zorunda olan kırmızı-beyazlı ekip saat 13:30'da başlayacak kritik müsabakada Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek.

YUVADA 2 DEFA ÜZÜLDÜ
19 Mayıs Stadyumu'nda ligde çıktığı 9 maçta 7 kez galip gelen Samsunspor'un 2 mağlubiyeti bulunuyor. Taraftarı önünde oynadığı maçlarda rakip filelere 16 gol atıp kalesinde 7 gol gören Yılport Samsunspor'un iç saha karnesinde 21 puanı bulunuyor.

edrfgg-(13).jpg

10 MAÇTA 18 GOL
Deplasmanda oynadığı 10 maçta 3 galibiyeti bulunan Eyüpspor, 3 beraberlik alırken 4 defa ise mağlubiyete engel olamadı. Bu maçlarda rakip fileleri 10 kez sarsmayı başaran İstanbul ekibi, kalesinde ise 12 gol gördü. Son deplasman maçında geçen hafta Kastamonuspor'a 2-0 mağlup olan Eyüpspor genel tabloda 23 puanla 12. sırada yer alıyor. 

ss1_8052-001.jpg

İKİ TAKIMIN DÖRDÜNCÜ MAÇI
Yılport Samsunspor ve Eyüpspor tarihleri boyunca daha önce 3 kez karşı karşıya geldiler. 1990-1991 sezonunda iki kere karşılaşıp iki maçta da 1-0 ve 1-1'lik skorlarla berabere kaldılar. Aradan geçen 27 seneden sonra bu sezonun ilk devresinde kozlarını paylaşan iki takımın maçında gülen taraf 2-0 ile Yılport Samsunspor olmuştu.

r4gfr4tfgrf-(2).jpg

RAKİPLER 3 PUANA UZANDI

Yılport Samsunspor'un rakiplerinden Sarıyer kendi evinde ağırladığı Gümüşhane'yi 3-0 gibi net bir skorla geçerek 45 puana ulaştı ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Diğer rakip Keçiörengücü ise Sancaktepe Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek 44 puana ulaştı. Bir diğer rakip, geçen haftayı lider kapatan Sakaryaspor da Yılport Samsunspor - Eyüpspor maçı ile aynı saatte Uşakspor deplasmanında 3 puan arayacak.

Soner Süren

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.