“SAMSUN'UN PARLAYAN YILDIZI CANİK OLACAK”

“SAMSUN'UN PARLAYAN YILDIZI CANİK OLACAK”
Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “ Artık hizmet yolunda koşma vakti. Canik, Samsun’un parlayan yıldızı olacak” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Gaziosmanpaşa Mahalle sakinleriyle buluştu. Kahvaltı programında vatandaşlarla bir araya gelen Sandıkçı, Canik ilçesinin hak ettiği değeri alacağını belirtti.

Caniklilere hizmet etmek için varım
Programda konuşan Sandıkçı, “Biz hizmet için yola çıktığımızda hemşehrilerimize bir söz verdim. Hayalimizdeki Canik için gece gündüz çalışacağız. İlçemiz konum olarak Samsun’un en güzel yerinde. Biz de ilçemizin  hak ettiği bu değeri kazanması için varız. Canik, Samsun’un parlayan yıldızı olacak” diye konuştu.

indir-005.png

Vatandaşların Sandıkçı’ya güveni tam
Yaklaşık 45 gündür seçim çalışmalarını sürdüren İbrahim Sandıkçı, vatandaşlardan da olumlu tepkiler alıyor. Canik’in bütün mahallelerini ziyaret ederek birçok kişiye ulaşan Sandıkçı’ya ilçe sakinleri de büyük bir ilgi gösteriyor. Vatandaşlar, İbrahim Sandıkçı için Canik’te birliği ve beraberliği yeniden sağlayacak yorumunda bulundu.

indir-(3)-001.png

Canik’te miniklerle bir araya geldi
Canik Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu’nu ziyaret eden Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Anaokulu sınıfı öğrencileriyle birlikte derse katılarak, miniklerin aktivitelerine ortak oldu.

indir-(2)-001.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum