SAMSUN'UN PANTERİ NURULLAH

SAMSUN'UN PANTERİ NURULLAH
Yılport Samsunspor'un genç file bekçisi Nurullah Aslan, bu sezon gösterdiği performansla adeta kalesinde devleşerek güven veriyor.

2019-2020 sezonunda TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta Yılport Samsunspor'un kalesini koruyan Nurullah Aslan, ilk maçta aldığı formayı bir daha bırakmadı. Teknik Direktör İrfan Buz'un güvendiği ve kaleyi emanet ettiği genç file bekçisi, sahadaki soğukkanlı duruşu ve yeteneğiyle adeta kalesini gole kapattı. Buz'un, "Kalecimiz Nurullah, performansının üzerine koyarak gidiyor. Genç ve yetenekli bir arkadaşımız" diyerek övdüğü Nurullah Aslan, çıktığı her mücadelede kalesinde güven veriyor.

nurullah-1.JPG

YETENEKLİ VE ÇALIŞKAN
Kırmızı-beyazlıların geride kalan dokuz haftada kalesinde yalnızca 4 gol görmesinde büyük pay sahibi olan Nurullah Aslan, zaman zaman yaptığı kurtarışlarla takımını sırtlamayı sürdürüyor. 97 doğumlu genç kaleci, uzun boyunun verdiği avantajı çok iyi kullanmasının yanı sıra antrenmanlarda da tüm gücüyle çalışarak doğal yeteneğini azimle birleştirip uzun yıllar Samsunspor kalesini koruyacağının sinyallerini veriyor.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.