SAMSUN'UN ÖZ ÇOCUĞU!

SAMSUN'UN ÖZ ÇOCUĞU!
Samsunspor, Kırklarelispor'u farklı mağlup ederken genç oyuncusu Enes İslam İlkin performansıyla alkışlandı.

Kadroda revizyona giden teknik direktör İrfan Buz, daha önce yedek tuttuğu ve sağ bekte oynattığı genç oyuncu Enes İslam İlkin'i bu defa hem ilk 11'de sahaya sürdü hem de kanatta kullandı. Maçın ilk devresinde birkaç pas hatası yapsa da oyuna ağırlığını koyan Enes, oynadığı iyi futbolu bir gol ve bir asist ile süsledi. Skoru 2-0'a getiren golü atan Enes, Samsunspor formasıyla bu sezon ilk golünü attı. İkinci devre Atabey Çiçek'in golünde şahane bir asist yapan genç oyuncu, oynadığı futbolla taraftarın alkışını aldı.

dsc0085.JPG

FORMAYI BİR DAHA BIRAKMA!  
Maç sonunda takım arkadaşları başta olmak üzere teknik ekibinde tebrik ettiği Enes İslam İlkin'in bu maçta sergilediği performansını gelecek haftalara taşıması herkesin tek beklentisi. Kırmızı beyazlı taraftarlar, sosyal medyadan genç oyuncuyu başarılı futbol ve mücadelesinden dolayı tebrik yağmuruna tuttular. Enes ise, "Daha iyi olmak için çok çalışacağım. İnşallah sezon sonunda hep beraber mutlu sona ulaşacağız" dedi. 

GELECEK VADEDİYOR
Enes İslam, takımın altyapısından çıkması ve yaş olarak en küçük oyuncusu olması sebebiyle, takımda sahip çıkılan ve sevilen bir isim. Zaman zaman bireyselliğe kaçan oyununa tepki gösterilse de taraftarının da desteklediği ve büyük beklenti içerisinde olduğu oyuncu. Bugüne kadar çalıştığı tüm antrenörleri onun ileride önemli bir noktada olacağını belirten açıklamalar yapmakla beraber oyunun içerisindeki gelişimini de desteklediklerini belirtiyorlar. Takımı ile uyumunun yanında milli takımlarda da arkadaşları ile uyumu konusunda ve iletişim konusunda sıkıntı yaşamıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.