SAMSUN'UN NABZI KONGREDE ATTI

SAMSUN'UN NABZI KONGREDE ATTI
Samsunspor'da heyecanla beklenen kongre dün Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Ömer Halisdemir Salonu’nda gerçekleşti. Mevcut başkan İsmail Uyanık yeniden başkanlığa seçilirken Samsun'un nabzı adeta kongrede attı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Salonu'nda yapılan genel kurulda önce divan kurulu seçimi yapıldı. Ardından faaliyet ve mali raporlar okunarak ibra edildi. Kongrede tüzük değişliği yapılarak 15-18 yaş arasında kişilerin de kulübe aidat ödemeksizin üye olması yönünde karar alındı. Genel kurulda tek liste giren İsmail Uyanık, yeniden başkanlığa seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan heyeti oluşturuldu.

d-o3g0dxsaanuhg.jpg

Divan heyetine başkan Kerami Gürbüz, yardımcılığına Ahmet Hayvalı, Yazmanlığa ise Cengiz Uzdil ile Özdemir Erol seçildi. Yönetim kurulu faaliyet raporu, kesin hesap ve tahmini bütçe raporu, denetleme kurulu raporu, raporların ayrı ayrı müzakeresi ve ibrası, tüzük maddesinde değişiklik ve ilaveler yapılmasına dair tekliflerin görüşülmesi ve karara bağlandı. Raporların okunmasının ardından tek aday olan mevcut Başkan İsmail Uyanık, delegelerin tamamının oyunu alarak tekrar başkan seçildi.

vlk2667.JPG

"SAMSUNSPOR ORTAK PAYDAMIZ, GELECEĞİMİZ"
Bu şehre ve taraftara hizmet edildiğinde bu hizmetlerin asla unutulmadığını belirten Osman Kaymak, "Samsunspor’da umutlar yeşerdi .İnşallah o eski ihtişamlı günlerimize döneceğiz. Bizim halkımız neyle seviniyorsa o bizim de sevincimiz, neyle üzülüyorsa o bizim de üzüntümüz. Bu şehre karşı sorumluğumuz var. İnşallah bu sene TFF 1. Lig’de, gelecek sene de vakit kaybetmeden Süper Lig’de Samsunspor’u izlemek nasip olacaktır." dedi.

vlk2631.JPG

"SAMSUNSPOR MARKADIR"
Samsun'un en önemli marka değerinin Samsunspor olduğunu ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Samsun'u neredeyse her alanda temsil eden, 1965'den bu yana buraya getiren bir kulüp Samsunspor. Samsunspor bir sevdadır." dedi. Bayındırlık ve İskan Bakanlığı yaptığı dönemde bu renkler için gereken desteği verdiği belirten Demir, Samsunspor'da yine gereken desteğin verileceğini ifade etti.

ss1-9783.JPG

"ŞİMDİ İCRAAT ZAMANI"
Genel Kurulda konuşma yapan Başkan İsmail Uyanık, "Şimdi iş icraat zamanı. Geçen sene o sıkıntılı dönemde benim ile birlikte hiçbir hesap gözetmeksizin benim ile birlikte görev almış bütün yönetim kurulu arkadaşlarıma, bugün yeni yönetimde farklı yerlerde yer alacak, vazife yapacak eski arkadaşlarımızın hepsine huzurunuzda şükranlarımı sunuyorum. Kendilerine iyi günde, kötü günde ben varken yokken hiç beni satmadan benimle oldukları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.

ss1-9559.JPG

Bu sene Samsunspor kamu yararına spor kulübü derneğimizin 2 senelik stratejisinde yeni stratejimize uygun olarak çalışacak farklı yetenekli arkadaşları aramızda bulundurduk. Bunun sebebi çok önemsediğimiz altyapı tesislerini kurmak, bu tesislere yakışır, çağdaş seviyede teknik adamların yetiştirilmesi ve istihdamını sağlamak, kendi yetiştirdiğimiz bu oyuncuların üzerinden Samsun ve ilçelerinin profesyonel liglerdeki temsilcilerinin sayısını arttırmak ve futbol tarlası olarak istifade etmek. Yani Samsun’u Türkiye’de futbol şehri haline dönüştürmek. Samsunspor’un 10 yıllık kirada bulunan tesisini Samsunspor sosyal tesislerine dönüştürmek, Samsunspor’u daha kullanışlı ve daha modern bir tesise kavuşturmak. Tesis zengini şehrimizde kitleleri coşturan spor dallarımızda daha etkin bir rol alıp Samsunluları gururlandırmak, dünyanın her tarafındaki hemşerilerimizin Samsun sevgisini canlı tutmaktır. Bu 2 senede Samsunspor derneğinin yapacağı işlerdir. Samsunspor Futbol A.Ş., Samsunspor’u inşallah başarılardan başarılara koşturacak, Samsunspor Futbol Kulübü de şehir ve A.Ş. arasındaki canlı bağlantıyı taze tutup, dernekten başka hiçbir kulübün yapamayacağı bu yatırımları yapmaktır. Bu kutsal davamızda bize destek olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

vlk2675.JPG

Kongreye Samsun Valisi Osman Kaymak, CHP Samsun Milletvekilleri Neslihan Hancıoğlu ve Kemal Zeybek, Bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ile kamu kurum ve kuruluşların yetkilileri ve üyeler katıldı.

İlgili Haberler
Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.