Samsun’un gücüne güç katacağım

Samsun’un gücüne güç katacağım
Milletvekili A.Adayı Dr. Bülent Turan, yaptığı basın açıklamasında, Samsun’un gücüne güç katacağını söyledi.

25. Dönem Milletvekilliği için başvuru dosyasını İl Başkanlığı’na teslim ettiğini söyleyen Dr. Bülent Turan, “Yaklaşık 24 yıldan beri Milli Mücadelemizin başlangıcı olan “Meşale Şehir” Samsunumuzda yaşamaktan gurur ve mutluluk duymaktayım. Rabbim nasip etti 19 yıllık yöneticilik hayatımın hemen hemen tamamı bu güzel şehirde geçti. “dedi.

SAMSUN HİBE'DEN YARARLANMADA 3. SIRADA
Kurucusu olarak başladığım TKDK Samsun İl Koordinatörlüğünde 6 yıldır İl Koordinatörü olarak Samsun’a hizmet ettiğini söyleyen Turan, “Bu görevim esnasında AB Kırsal Kalkınma Fonundan Samsun’un en üst düzeyde faydalanması için ilimizin tek tek her bir ilçesinden her bir köyüne kadar sayısız çalışmalar yürüttük. İlçe Kaymakamlarımız, Belediye Başkanlarımız, Ticaret Sanayi Odası Başkanları, Ticaret Borsa Başkanları, Birlik ve Kooperatif Başkanlarımız, Muhtarlarımız, sanayicilerimiz ve diğer paydaşlar ile kurduğumuz iyi ilişkiler ve sağladığımız koordinasyon sayesinde Samsun’un Türkiye genelinde, proje sayısında birinci, AB Kırsal Kalkınma Fonu hibelerinden yararlanma oranında da üçüncü 3. sırada yer almasını sağladık.” diye konuştu.

SAMSUN'DA 670 PROJEYE HİBE VERDİK
Tarımdan sanayiye, turizm den el sanatlarına, yerel ürünlerden mikro işletmelere kadar geniş bir yelpazede üretici ve yatırımcıların yanında olan TKDK ile, Toplam yatırım değeri 210 milyon TL olan 670 projeye 105 milyon TL hibe verdik diyen Turan, “Kavak ilçemizde 63 milyon TL, Havza ilçemizde 24 milyon TL, Tekkeköy İlçemizde 22 milyon TL, Bafra ilçemizde 19 milyon TL, 19 Mayıs ilçemizde 17 milyon TL, Vezirköprü ilçemizde 11 milyon TL, Çarşamba ilçemizde 10 milyon TL, Ladik ilçemizde 9 milyon TL, Alaçam ilçemizde 8 milyon TL, Asarcık ilçemizde 7 milyon TL, İlkadım ilçemizde 6 milyon TL, Atakum ilçemizde 6 milyon TL, Terme ilçemizde 4 milyon TL, Canik ilçemizde 3 milyon TL, Yakakent ilçemizde 2 milyon TL ve Salıpazarı ilçemizde 164 bin TL lik yatırım desteklendi ve yatırımlara %50 ile %65 aralığında hibe sağlandı.”şeklinde ifade etti.

NEDEN AK PARTİ
Samsun’un kalkınması için birçok projeye imza atan ve projelerin takipçisi olacağını söyleyen Turan AK Parti’den neden aday olduğunu şöyle açıkladı; “Birlik ve beraberlik için, Milli iradeye saygı için,Hukuk ve demokrasi için, Projelerin ve yatırımların devamı için, Samsunumuza daha fazla hizmet için, Güçlü Samsun güçlü Türkiye için, Büyük Türkiye yeni ve adil bir dünya için AK Parti diyoruz.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.