SAMSUN'UN GELİŞMESİNE YARDIMCI OLACAĞIZ

SAMSUN'UN GELİŞMESİNE YARDIMCI OLACAĞIZ
Sevdamız Samsun Platformu yönetim kurulu, Nuri Seven başkanlığında ilçe temsilcileri ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Platform binasında gerçekleştirilen toplantıda Başkan Seven, ilçe temsilcilerine Samsun’a olan sevdalarını sorumlu oldukları bölgelerde yapacakları çalışmalar ile göstermelerini istedi. Yola Samsun’un gelişmesi ve ile faydalı işler yapmak için çıktıklarını söyleyen Başkan Seven, “Oluşumumuz, yola ilk çıktığında ilimiz hep arka plana atılmış ve hem ticari hem de turizm olarak bir türlü ihtiyacı olan yatırımı alamamıştı. Kısa bir süre önce kurulmamıza rağmen, oluşumumuzla birlikte şehirde yeniden Samsunculuk meşalesinin yandığını hissediyoruz” dedi.

20190713174446.JPG

Samsun’a yatırım yapmak isteyenlerin önünün açılmasını gerektiğini söyleyen Seven, “Muhasebe olarak, ticaretin içinde yer aldığımdan dolayı şehirde esnafın durumunun iç açıcı olmadığını kendi gözlerimle görüyorum. Son aylarda yüzlerce esnafımız kepenk kapattı. Bu nedenle şehirde istihdam sağlayacak olan tüm projelere tam destek verilmeli. Her kapanan dükkan en az iki ailenin geçimini zora sokuyor ve geliri sonlanıyor. Şu anda şehrin siyasilerinden bürokratlarına öncelikli gündemin ticari yatırımlar olması gerektiğini düşünüyoruz” diye konuştu.

20190713174511.JPG

Ayrıca Fetöcü teröristler tarafından yapılan hain darbe girişiminin yıl dönümünde hayatını kaybedenleri rahmetle andığını belirten Başkan Seven, “Türk ordusu, Türk devletlerinin tarihinde her zaman sigorta görevi görmüştür. Ordu’nun içine sızarak, darbe girişiminde bulanan hainler ile şerefli Türk askerlerini ayrı tutmalıyız. Vatanı için canını verenler kahramanlarımızı rahmetle anıyoruz. Ülkemizi bölmeye çalışanlar ve hain planlar içinde olanların ise perişan olduğu günleri görmeyi en kısa zamanda görmeyi diliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.