SAMSUN'UN GELİŞİMİNE ODAKLANACAĞIZ

SAMSUN'UN GELİŞİMİNE ODAKLANACAĞIZ
AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan Aksu'nun gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"Uzun ve yorucu bir seçim döneminin ardından gündemin normalleştiği bir sürece doğru ilerliyoruz" diyen AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan Aksu, "Unutulmamalı ki, AK Parti; gücünü milletten alan bir dava partisi olarak, aynı zamanda; birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin partisidir.  Türkiye aşığı AK Parti kadroları her zaman olduğu gibi bundan sonra da milletine hizmet etmeye devam edecektir.

'ZAFER DEĞİL SEFER' DEDİK!
AK Parti Samsun İl Başkanlığı olarak; 31 Mart seçimleri sonrası yaşanan siyasi süreçte, Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Binali Yıldırım'ın seçimi kazanması adına seferber olduk. Bu anlamda çok sayıda çalışmaya da imza attık. Tüm çabamız ve gayretimiz 'Zafer değil sefer' sözünün gereğini yerine getirmek olmuştur. Neticede, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçimi ile ilgili millet iradesi Sayın Ekrem İmamoğlu'nun kazanması yönünde tecelli etmiştir. Kendisini tebrik ediyoruz. Umarım İstanbul’a çok güzel hizmetler yapabilir. Umarım millî ve manevî değerlerimize hassasiyet göstererek hepimizi yanıltır.

SAMSUN'UN AK KADROLARA İHTİYACI VAR!
AK Parti Samsun Teşkilatı olarak, yaşadığımız şehrin gelişmesi ve insanımızın yaşam konforunun artırılması adına çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. 100. seneyi devriyesini idrak ettiğimiz 19 Mayıs ruhuyla birlikte Samsun'u kalkındırma çabasına ve bu çabayı fiilen gerçekleştirme gayreti gösteren sorumlu pozisyondaki tüm idareci arkadaşlarımıza destek olmaya devam edeceğiz. Türkiye aşığı AK Parti kadroları her zaman olduğu gibi bundan sonra da milletine hizmet etmeye devam edecektir.Aziz Milletimizin Cumhur İttifakı'na ve AK Parti'ye olan teveccühü devam etmektedir. Milletimizin bize yüklediği bu sorumluluğun gereği olarak birlik ve beraberlik içerisinde daha da hızlanarak hizmet yarışında koşmaya devam edeceğiz. 2023 hedeflerine koşar adım ilerleyeceğiz. Zaman durmuyor, mücadele bitmiyor. Gücünü milletten alan; halen ilk günkü heyecan ve hizmet aşkıyla hareket eden AK kadrolar bundan sonraki süreçte de milletin lehine birçok projeye imza atacaktır.

GAYRET BİZDEN, TEVFİK ALLAH'TAN!
Bu çalışmaları Samsun özelinde elbette yerel yönetimler yoluyla hayata geçireceğiz. AK Parti Belediyeciliği ya da diğer anlamıyla gönül belediyeciliği çerçevesinde; bir yandan sayısız hizmete imza atacak, diğer yandan vatandaşlarımızla bütünleşerek hedeflenen faydayı daha da artırmaya çalışacağız. Çalışmak ve gönül yapmak ana ilkemiz olacaktır. Biz olaya bu noktadan bakıyoruz.Biliyoruz ki seçimler kazanılır ya da kaybedilir. Ancak inandığımız “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” düsturu; günlük siyasi mülahazalara kurban edilemeyecek kadar yücedir. Bizim davamız mukaddes bir davadır. İnançla, ihlasla, sadakatle mücadeleye devam edeceğiz. Dava ve yol arkadaşlarımıza da aynı inancı aynı düsturu teşvik edeceğiz. Gayret bizden, tevfik Allah’tandır!" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum