Samsun'u Türkiye'de vizyon sahibi yapacağız

Samsun'u Türkiye'de vizyon sahibi yapacağız
AK Parti İl Başkan adayı Yılmaz Hocaoğlu, "Kentimizin dinamiklerini hayata geçirmek için aday oldum. İnşallah delegelerimizin destekleri ile Samsun'u Yeni Türkiye'nin vizyon sahibi kenti yapacağız" dedi.

AK Parti 5. Olağan Genel Kongresinde İl Başkanı adaylığını önceki gün yaptığı basın toplantısı ile açıklayan Yılmaz Hocaoğlu, ilk ziyaretini MÜSİAD Samsun Şubesi'ne gerçekleştirdi.

Samsun için farklı projeleri çizilmesi gerektiğini hissettiği için AK Parti İl Başkanlığı'na aday olduğunu belirten Hocaoğlu, "Samsun'da AK Parti'ye gönül vermiş üye ve delegelerimizel yaptığımız istişareleri ile İl Başkanlığı'na aday oldum. Şehrimizin bir çok dinamikleri olmasına rağmen maalesef hayata geçirilemiyor. Kentimizin müteşebbisleri ile bu dinamikleir hayata geçirmeliyiz. Bunların arasında sizler gibi işadamları dernekleri var. Sizlerle Samsun ilimizi için ortak akıl projelerini hayata geçirmeyi düşünüyorum" diye konuştu.

ULAŞILABİLİR İL
BAŞKANI OLACAĞIM

Kimseyi ötekileştirmeden, herkese kucak açacak ve ulaşılabilir bir İl Başkanı olmak için aday olduğunu söyleyen Hocaoğlu, "Kentimizde yerel yönetimlerle istişareler yaparak projeleri hayata geçireceğim. Ayrıca Samsun'da yaşanan siyasilere ulaşılamıyor algısını ortadan kaldıracağım. Teşkilatımız ve Samsun bize güvenirse biz de kentimize yatırımlarının yapılması için tüm gücümüzü bu yönde seferber edeceğim" şeklinde konuştu.

AK PARTİ'NİN HER ZAMAN
DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ

AK Parti 5. Olağan genel Kongresi'nde İl Başkanı Adayı olarak ilk ziyaretini kendi derneklerine yaptığı için teşekkür ederek sözlerine başlayan Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanı Erkan Malkoç, AK Parti'nin kurulduğu günden itibaren her zaman destekçisi olan bir dernek olduklarını söyledi. Malkoç, "Gönül verdiğimiz AK Parti'de çıktığınız bu yolda başarılar dilerim. Türkiye'de yüzde 50 oy oranına sahip olan AK Parti'nin hizmet ettiği yelpaze oranı aslında daha fazla. Yeni Türkiye sloganı ile çıkılan bu yolda Yeni Samsun'un bir yerlere gelmesini çok isteriz" ifadelerinde bulundu.

Malkoç, "Seçimlerle zaman geçirmeyen, projelerini hayata geiren bir dönemde AK Parti İl Başkanı adayı olan çıktığı bu yolda Yılmaz Hocaoğlu'na başarılar diliyorum. Eski Türkiye'nin son kalıntı şehri Samsun'un Yeni Türkiye'de de en çok söz edilen kent olmasını temenni ediyorum. Yeni Türkiye ile olumsuzlukları kırmalıyız. Bu süreçte Samsun'un farklılığını tüm ülkeye göstermeliyiz. Çarşamba ve Bafra Ovalarımızın tarım alanı olarka kullanmalı ve buralarda tarım üzerine gıda organize sanayisi kurulmasını sağlamalıyız" dedi.

Ercan ONUK

Resimaltı 1: AK Parti 5. Olağan Genel Kongresinde İl Başkanı adaylığını önceki gün yaptığı basın toplantısı ile açıklayan Yılmaz Hocaoğlu, ilk ziyaretini MÜSİAD Samsun Şubesi'ne gerçekleştirdi

Resimaltı 2: AK Parti'li YIlmaz Hocaoğlu, MÜSİAD Şube Başkanı Erkan Malkoç'a, derneklerinin kentin dinamikleri arasında yer aldığını belirterek, "Sizlerle bu kenti daha iyi noktalara taşıyacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.