"SAMSUN'U TÜRKİYE'DE ÖRNEK KENT YAPMAK İSTİYORUZ"

"SAMSUN'U TÜRKİYE'DE ÖRNEK KENT YAPMAK İSTİYORUZ"
Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, kentte hayata geçirecekleri projeler ve çalışmalarla Samsun'u Türkiye'de örnek şehir ve belediye yapacaklarını söyledi.

Seçim çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı adayı Mustafa Demir, Ladik ilçesinde mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi. Otomotiv sektörünün temsilcileri ve Gümüşhaneliler Derneği üyeleriyle sabah kahvaltısında buluşan Demir, şehir merkezinde esnaf ziyaretleriyle programına devam etti. Cumhuriyet Caddesi'nde esnaf gezileri, halk buluşmaları yapan Demir, yoğun ilgi ve destek gördü. Çalışmalarında açıklamalarda bulunan Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, hazırladıkları proje ve vizyon uygulamalarıyla Samsun'u geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için çalışacaklarını, hedeflerin ise büyük olduğunu söyledi. Samsun'da yaşayan her bir bireyin görüş ve önerilerinin kendileri için büyük önem taşıdığının altını çizen Demir, belediye yönetimi ile halkın bir bütün olması gerektiğini, çalışmaların odak noktasının halk olacağının altını çizdi. 

esnaf-2.jpg esnaf-4.jpg

"NE SÖYLÜYORSAK UYGULAMALARIMIZDA AYNI OLACAK"
Kent için iyi bir şeyler yapmak isteyen, elini taşın altına koymaktan çekinmeyen herkesin çalışmaların içerisinde olacağını vurgulayan Demir, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi  Türkiye'de her şeyi baştan aşağı değiştiriyor. Çok daha iyi bir yönetim sistemini ülkemiz kazandı. Yerelde de bunun büyük yansımalarını göreceğiz. Hükümetimizin vizyon ve hedefleri bizimde yol haritamız olacak. Öteleyen değil anında çözen, sorun oluşmadan gideren, gelecek planlamalarını çok iyi yapan, halk ve vatan odaklı yönetim Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde mevcut olacak.  Boş vaatler dağıtarak, yada yapamayacaklarımızı siyasi propaganda olarak kullanıp halkımızı oyalama gibi bir düşüncemiz bu zamana kadar hiç olmadı. AK Parti hükümeti sürecinde ağzımızdan ne çıktıysa Allahıma şükürler olsun ki, hepsini yerine getirdik. Ne söylüyor, anlatıyorsak onun dışında hiç bir uygulamayı halkımız görmeyecek. Ağzımızdan çıkanla, uygulamalarımız bir olacak." dedi.

ladik-1.jpg ladik-4.jpg

"HİZMETLERİMİZ HERKESİN DİKKATİNİ ÇEKECEK"
Kent yaşamının iyileştirilmesinin yanında, özellikle iş ve aş konusunu, iktisadi kalkınmayı çok önemsediklerini ifade eden Demir, açıklamalarını şöyle sürdürdü;  "Günlerdir halkımıza projelerimizi anlatıyoruz. Olumlu ve güzel tepkilerle karşılaşıyoruz. Demek ki, adaylık sürecimizde doğru projelerle halkımızın karşısına çıkmışız. Günümüzün en büyük ihtiyacı üretim, istihdam, ekonomik girdi. Şehrimizin dinamikleriyle, sivil toplum kuruluşlarımızla büyük bir sinerji yakaladık. 31 Mart'ta halkımızdan yetkiyi aldığımız andan itibaren hemen, öyle vakit kaybetme, koltuğa alışalım diye bir süreç olmayacak. Ülkemizin şehrimizin geleceği için Cumhur İttifakımızın başarısı çok önemli. Tüm bu anlattıklarımızın Cumhur İttifakımıza güçlü destekle gerçekleşmemesi mümkün değil. Şehrimizi Türkiye'de örnek kent yapmak istiyoruz. Belediye çalışmalarımız ve hizmetlerimiz herkesin dikkatini çekecek." Demir, 31 Mart seçimlerine çok az bir zaman kaldığını, halkın en iyi kararı vereceğine inançlarının tam olduğunu da sözlerine ekledi. Programlara, AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, İlkadım Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Erdoğan Tok, Ladik Belediye Başkan Adayı Nurhan Yapıcı Özel ve teşkilat üyeleri de katıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum