"SAMSUNSPOR'UN YERİ SÜPER LİGDİR"

"SAMSUNSPOR'UN YERİ SÜPER LİGDİR"
Samsunspor sevgisi ile bilinen AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan, “Samsunspor’un yeri Süper Lig’dir. Takımımızı hep birlikte yukarılara taşıyacağız” dedi.

Samsunspor’da bir dönem yönetim kurulu üyeliği, basın sözcülüğü ve genel sekreterlik görevlerinde bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan’ın, gerçekleştirdiği tüm ziyaretlerde konu dönüp dolaşıp Samsunspor’a geliyor.

"BAŞKAN TUTU YÖNETİMİNDE HEDEFE İNANIYORUM"
Samsun denildiği zaman akla ilk olarak Samsunspor’un geldiğini vurgulayan Tan, “Böylesine bir şehirde bu takımın daha üst seviyelerde olması gerektiğini düşünüyorum. Bu şehrin insanı Samsunspor’un başarısını yaşamış. Bu nedenle hedef her zaman en üst oluyor. Yani Süper Lig isteniyor. Ben Başkanımız Erkut Tutu yönetiminde bu hedefin başarılacağına inanıyorum. Şu an takımın gidişatı gayet iyi. Hedeflenen Süper Lig’e çıkacağımıza ve hep en üst seviyede kalacağımıza yürekten inanıyorum. Samsunspor’un yeri Süper Lig’dir. Samsunspor bu şehrin markasıdır. Bizim bu markayı sahiplenmemiz gerekiyor.Takımımızı şehrimizin tüm dinamikleri ile birlikte daha yukarılara taşıyacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum