SAMSUNSPOR'UN RAKİBİ KEÇİÖRENGÜCÜ

SAMSUNSPOR'UN RAKİBİ KEÇİÖRENGÜCÜ
Kırmızı beyazlılar Antalya'da ki devre arası dahilinde bugün Ankara Keçiörengücü ile saat 18.00'da karşı karşıya gelecek.

 

 

 


İLK RAKİP KEÇİÖRENGÜCÜ 
Samsunspor 2016-2017 sezonunun devre arası kamp çalışmalarını aralıksız sürdürürken bugün Ankara takımlarından Keçiörengücü ile hazırlık maçıdna karşı karşıya geliyor. Antalya kampı programı çerçevesinde yer alan hazırlık maçlarında  Kırmızı beyazlılar bugün ilk olarak Keçiörengücü ile saat 18.00'da kozlarını paylaşacak. Samsunspor bu maçın ardından Tff 1.lig temsilcisi Şanlıurfaspor karşısında da boy gösterecek. Öte yandan Her iki karşılaşmada da Teknik direktör Osman Özköylü'nün futbolcuların performanslarına göre takımdan gidecek ve kalacak isimleri belirleyeceği gelen bilgiler arasında.  

GENÇLERİN KADERİ HAZIRLIK MAÇLARINA BAĞLI 
Özellikle sezonun ilk yarısında falza forma şansı bulamayan genç oyuncukların takımdaki kaderleri bu iki hazırlık maçlarına bağlı. Teknik direktör EOsman Özköylü'nün gerek antrenmanlarda gerekse hazırlık karşılaşmaları sonrası raporunu Yönetime sunacağı ve Kırmızı beyazlı Yönetimin son kararı vereceği belirtildi. Samsunspor'un oynayacağı 2 hazırlık maçlarında büyük bir kısmında sahada gençlerin yer alacağıda gelen bilgiler arasında. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.