SAMSUNSPOR'UN RAKİBİ GİRESUNSPOR

SAMSUNSPOR'UN RAKİBİ GİRESUNSPOR
Samusnspor yeni sezon öncesi TFF 1.lig ekiplerinden Giresunspor  ile bugün Samsun 19 Mayıs Stadtumun'da karşılaşacak. Oynanacak karşılaşma ücretisiz olacak ve passoligi olmayan taraftarlar da takımı tanıma fırsatı bulacak. 

SAAT 18.00'DA BAŞLAYACAK 
Samsunspor, yeni sezon öncesi Anadolu Selçukluspor ile ve Ankaragücü'nün ardından Giresunspor ile Samsun'da hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. Kırmızı Beyazlılar yeni sezon öncesi son hazırlık karşılaşmalarında ilk olarak Giresunspor ile daha sonra ise 1461 Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. TFF 1.ligin başarılı ekiplerinden Giresunspor ile 19 Mayıs Stadyumun'da oynanılacak deplasmanda oynanılacak karşılaşmanın her hangi bir kanaldan yayınlanıp yayınlanmayacağı ise netlik kazanmadı. 


ÖZALAN'DAN GENÇLERE YAKIN TAKİP
Samsun 19 Mayıs stadyumunda saat 18.00'da başlayacak olan karşılaşmada Samsunspor'un sahaya ilk olarak genç ağırlıklı bir kadro ile çıkması bekleniyor. Giresunspor karşılaşmasının genç oyuncuları izlemek adına güzel bir 90 dakika olacağını belirten Kırmızı beyazlıların Teknik direktörü Alpay Özalan,"Bu 90 dakikada genç oyuncularımızı bir kez daha izleme fırsatı bulacağız. Umarım her iki takım içinde sakatlık sorununun olmayacağı göze hoş gelen bir hazırlık karşılaşması olur." dedi. 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.