SAMSUNSPOR'UN RAKİBİ BALIKESİR

SAMSUNSPOR'UN  RAKİBİ BALIKESİR
Ankara Kızılcahamam’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Samsunspor, ikinci hazırlık maçını bugün Balıkesirspor ile oynayacak.

 


 

GENÇLER BOY GÖSTERECEK 
Yeni sezona Ankara Kızılcahamam’da yaptığı kampla hazırlanan Samsunspor’un hazırlık maçında Ptt 1.lig'in güçlü ekiplerinden Balıkesirspor ile karşı karşıya geliyor. Kırmızı-Beyazlılar ilk hazırlık maçıda Giresunspor'a 1-0 mağlup olmutu. Samsunspor bugün ise saat 18.00’da PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirpor ile ikinci hazırlık maçını oynayacak. Her iki takımın kamp yaptığı Kızılcahamam'da bulunan Gençlikspor sahasında oynanılacak karşılaşmada Samsunspor Teknik direktör Engin Korukır'ın bu maçta da genç oyunculara forma şansı vermesi bekleniyor. 

PERFORMANSLARI ÖN PLANA ÇIKMIŞTI
Hatırlıyacağınız üzere sezonun öncesi ilk hazırlık maçında Kırmızı beyazlı Ekip Giresunspor karşısında sahaya genç ağırlıklı bir kadro ile çıkmış ve mücadeleden 1-0 mağlup ayrılmıştı. Ancak mücadelede alınan sonuçtan çok Samsunspor gençlerinin o karşılaşmada ortaya koydukları performans ön plana çıkmıştı. Balıkesirspor ile oynanılacak bugünki maçta ise tecrübeli çalıştırıcı Engin Korukır'ın yine takımda yer alan genç oyuncualra bu maçta forma şansı vereceği söylendi. NİYAZİ ÖNDAŞ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.