SAMSUNSPOR’UN MANİSA HAREKATI

    TFF 1. Liginin 11. Haftasında Samsunspor kritik bir deplesmanı olan alt sıralardan kurtulma içerisinde olan Manisaspor’a konuk oluyor. Zor bir müsabaka olacak ama Samsunspor geçen hafta Şanlıurfaspor’u 2-1 mağlup etmenin moral ve motivasyonunu arkasına alarak hedeflediği doğrultuda seri yakalamak peşinde.

    Milli maç dolayısı ile ara verilen TFF 1. Lig müsabakaları Samsunspor’a ilaç gibi geldi. Sakatlıkları bulunan kırmızı şimşekler futbolcularını iyileştirmek adına yoğun çaba harcıyorlar. Verilen ara sonrası futbolcularına 3 gün izin veren deneyimli teknik direktör Osman Özköylü gözündeki rahatsızlık dolayısı ile Ankara’da ameliyat olmaktan son anda vazgeçerek alel acele Samsun’a dönerek takımının idmanlarına katıldı.

    Zor süreç yaşayan Samsunspor ancak takım olma yolunda son haftalarda büyük mesafe kayıt etti. Her geçen gün üzerine koyarak iyi futbol sergileyen kırmızı şimşeklerde moraller çok yüksek. Ayrıca yeni gelen  genç futbolcular uyum içerisinde olup takıma katkı sağlamaya başladılar. 


Samsunspor’un transfer yasağı dolayısı ile sezona başlarken futbolcu alamaması takıma zor günler yaşatmasına rağmen dimdik ayakta duran kırmızı şimşekler ilk yarıya kadar 15-16 puan topladığı takdirde 2. Yarının başında yapılacak transferler ile belkide  play-off şansını dahi yakalayabileceğini umut ediyorum.


    Samsunspor başkanı Erkut TUTU ve yönetimi 2. Yarıda hizmete girecek yeni stad için isim hakkını satmak adına sponsor arayışlarını sürdürüyorlar. Aldığımız son dakika haberine göre şayet doğru ise Türk Hava Yollarının stada ismini  vereceğini öğrendik. Bu gerçekleşir ise Samsunspor para konusunda büyük nefes almış olacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı Stadı yetiştirmek adına büyük çaba harcıyorlar. Son aldığımız habere göre İtalya’dan temin edilen çimlerin 10 gün içinde Samsun’a ulaşacağını tahmin ediyoruz. Gençlik ve Spor bakanımız Akif Çağatay KILIÇ bu konuda çok titiz davranarak bu stadın 2. Yarı maçlarına yetişeceğini söyledi. Bakanımıza  ayrıca Samsunspor’a verdiği katkılardan dolayı gazetem adına bu köşemden çok teşekkür ediyorum.


21 Kasım 2016 Pazartesi akşamı saat 18:30 da deplasmanda karşılaşacağımız Manisaspor maçına taraftarlarımızın takımlarını yalnız bırakmamak adına tam destek vererek Manisa’ya akın edeceklerine inanıyoruz. HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR