SAMSUNSPOR’UN İLK HEDEFİ LİG’DE KALMAK

SAMSUNSPOR’UN İLK HEDEFİ LİG’DE KALMAK
Samsunspor Teknik Direktörü İpekoğlu, “Bizim ilk hedefimiz matematiksel olarak ligde kalmayı başarmak”

Kırmızı-beyazlıların Teknik sorumlusu Engin İpekoğlu, “Lig’in alt sıralarınadaki takımlarla aramızda her ne kadar 9 puan fark olsa da, futbolun içerisinde yaşadığımız tecrübelere dayanarak her şeyin mümkün olduğunu düşünüyorum. bizim ilk hedefimiz matematiksel olarak ligde kalmayı başarmak.” dedi.

 

Lig’in 2. Devresinin en formda ekiplerinden birisi olduklarını savunan İpekoğlu, “Benim düşünceme göre 2. devrenin en formda ekibiyiz. Genç, dinamik ve saha içerisinde hem ofansif hem de savunma anlamında güzel işler çıkartmaya çalışan bir takımız. Kulübümüzde kişilik olarak çok düzgün insanlar var. takımımızdaki hava oldukça güzel. bazı sorunların hala devam etmesine rağmen futbolcularımız ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. futbolcularımız sadece saha içerisinde alınacak sonuçlara odaklandılar.” diye konuştu.

 

“LİG’DEKİ HER TAKIMI YENEBİLECEK GÜCE SAHİBİZ”

İpekoğlu, futbolcuların her şeye rağmen çok güzel gayret gösterdiklerini vurgulayarak şu ifadelere yer verdi:  “Cuma günü oynayacağımız Altınordu karşılaşması bizim için zor bir maç olacak. Lig'de kolay diyebileceğimiz neredeyse hiçbir takım yok. bizim takımımız her şeye rağmen çok güzel gayret gösteriyor. devre arasında giden oyuncularımız da olsa, transfer tahtasını açamamış da olsak bizim kadromuz Lig’deki her takımı yenebilecek güce sahip. umarım ve dilerim ki Altınordu maçında doğruları yapıp puan veya puanlarla döneriz. İzmir’den puanla döndüğümüz taktirde ondan sonra oynanacak Ankaragücü maçında da alacağımız puanlarla hedefimizi yukarıya doğru çıkartacağız. oynayacağımız bu iki maç bizim adımıza çok önemli”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.