SAMSUNSPOR'UN HEDEFİ BELLİ: ŞAMPİYONLUK!

SAMSUNSPOR'UN HEDEFİ BELLİ: ŞAMPİYONLUK!
Teknik Direktör İrfan Buz, Samsunspor'un antrenmanı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Hedeflerinin bir üst lige çıkmak olduğunu belirten Teknik Direktör İrfan Buz, "Bugün 15 Temmuz, bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Bugün ilk günümüz. Futbolcu kardeşlerimizle dün toplandık. Bugün de sahada kısa bir konuşma yaptık. Artık bundan sonra sahada konuşmamız gerektiğini düşünüyorum. İlk hedefimiz buradan Samsunsporumuzu bir üst lige çıkartmak. Bunun için mücadele edeceğiz. Nasıl başlıyorsan öyle gidiyor. Çok iyi başlamamız gerekiyor. Enerji dolu, istek dolu ve camiama ile birlikte bunları gerçekleştirmemiz gerekiyor" dedi.

"KADRODA EKSİLME OLABİLİR"
Nokta transferler yapıldığını ifade eden İrfan Buz, "Gerçekten yönetimimiz, başkanımız İsmail Uyanık, Genel Menajerimiz Mustafa Aztopal, Teknik Menajerimiz Yücel Uyar, çok iyi çalışmalar ve istişare içerisinde gittik. Burada Yüksel Yıldırım da çok çok önemli. O imkanları da bizlere sağlıyor. Homojenik bir yapı yapmak istedik. İyi de gidiyoruz. Her şeyden önce inanç çok önemli. İnanacaksın ama inancı da dolduracaksın. Bunları çalışmayla dolduracaksın. Bunları sahada yapacağız. Kadroda eksilme olabilir. Ben de bazı oyuncuları görmek istiyorum. Onları gördükten sonra kararımı vereceğim. Kadroda azalma olacaktır. Yönetim ile birlikte istişare içerisinde gidiyoruz. İstediğimiz mevkiiler zaten belli. 

mmmmmmjj.png

"BİZ SAMSUNSPORUZ!"
Önemli olan takım ruhu açısından sayıyı düşüreceğiz. Nokta transferler yaptığımızı görüyorsunuz. Bunların hepsi faydalı olacaktır. Kolay bir gruba düşmedik. Rakiplerimizin hepsine büyük saygı duyuyoruz. Ama sonuçta biz de Samsunsporuz. Takdir ederler ki bizimde bu yarış içerisinde hedeflerimizin net olduğu ortada. Bütün rakiplerimize de başarılar diliyoruz. Güzel bir sezon olur ve sonunda Samsunspor şampiyon olur" diye konuştu.

"ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK"
Samsunspor'un kamp programı hakkında da bilgi veren İrfan Buz, "Samsun’da bir adaptasyon sürecimiz var. 19 Temmuz’da Bolu’ya gideceğiz. Kampta çalışmalarımız devam edecek. Bugünkü çalışmadan sonra laktat testimiz var. Orada futbolcularımızın kapasitesi ve şu anki durumu belirlenecek. Ona göre biz idmanlarımızı yapacağız" şeklinde konuştu.

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.