Samsunspor'un Eski File Bekçisi Hayatını Kaybetti

Samsunspor'un Eski File Bekçisi Hayatını Kaybetti
Uzun yıllar Samsunspor’un kalesini koruyan, Beşiktaş ve birçok takımda forma giyen file bekçisi dün Mersin Silifke'deki evinde ölü bulundu.

26 Temmuz 1974 Konya doğumlu olan Göksel Gencer, 1 Temmuz 2009 tarihinde Yimpaş Yozgatspor forması ile futbola veda etmişti. Mersin Polisgücü'nde başladığı kariyerini Samsunspor, Beşiktaş, Antalyaspor, Manisaspor, Mersin İdmanyurdu ve Yimpaş Yozgatspor'da sürdürmüştü. 8 yıl Samsunspor forması giydikten sonra 2003 yılında Beşiktaş'a transfer olan Göksel Gencer, Oscar Cordoba'nın yedeği olmuş ve siyah beyazlı kulüp ile 100. yılda şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

699b0af35da44ad239e74d8df245645f.jpg

Yılport Samsunspor yapmış olduğu açıklamada: “Eski kalecilerimizden Göksel Gencer’in vefat haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Ailesine, sevenlerine ve futbol ailesine başsağlığı dileriz. " ifadelerini kullandı.

TFF ve Beşiktaş'tan başsağlığı mesajı
Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), Gencer için yayımladığı mesajda:" Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, "Ümit Milli Takım eski kalecilerinden, Samsunspor ve Beşiktaş başta olmak üzere birçok kulüpte forma giyen, kaleci antrenörü Göksel Gencer'in vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Göksel Gencer'e Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve spor camiasına başsağlığı dileriz." denildi.

dxsi3avwwaaeo2z.jpg

Beşiktaş Kulübünün açıklamasında ise, "Eski futbolcumuz Göksel Gencer'in vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Soner Süren

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.