SAMSUNSPOR'UN ERZAK DAĞITIMI DEVAM EDİYOR

SAMSUNSPOR'UN ERZAK DAĞITIMI DEVAM EDİYOR
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım öncülüğünde başlatılan kampanyanın ikinci etabında İlkadım, Atakum ve Canik ilçelerindeki Vefa Sosyal Destek Gruplarına Ramazan erzak paketleri teslim edildi.

Kırmızı-beyazlıların valilik ve kaymakamlıklar koordinasyonunda oluşturulan Vefa Sosyal Destek Gruplarına destek olmak amacıyla başlattığı kampanya çerçevesindeki ikinci etaptaki Ramazan erzak paketini 65 yaş üstü ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmaya devam ediyor.

001-015.JPG

 İlkadım, Atakum ve Canik ilçesindeki Vefa Sosyal Destek Gruplarına Ramazan erzak kolilerini Yılport Samsunspor A.Ş. Kulüp Müdürü Soner Soykan, Samsunspor Kulübü Derneği Başkan Vekili M. Savaş Boyar, Başkan Yardımcısı Savaş Gömeç, Genel Sekreter Onur Bıyıklı, Hukuk İşleri Sorumlusu Erdinç Tosunoğlu, Eğitim, Altyapı ve Sportif Faaliyetler Sorumlusu Ergin Zorlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Keskin, Serkan Albayrak, Servet Tuzcu ve Alper Engiz verdi. Teslimatta bulunan Vali Yardımcısı Mehmet Aktaş, Canik Kaymakamı Mahmut Halal, İlkadım Kaymakamı İbrahim Keklik ile İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürleri kırmızı-beyazlı kulübe ve bağış yapan vatandaşlarımıza teşekkür etti.

003-003.JPG

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.