SAMSUNSPOR'UN DÜŞECEĞİNE İNANMIYORUM !

SAMSUNSPOR'UN DÜŞECEĞİNE İNANMIYORUM !
Trtspor'un "Bekle Bizi Süper Lig" Programı sunucularından ve Samsunspor'un eski futbolcularından Hayri Ülgen Samsunspor'un Tff 1.lig'den düşeceğine inanmadığını söyleyerek Kırmızı beyazlı taraftarlara mesaj verdi.

 

 

SAMSUNSPRO ASLA KÜME DÜŞMEYECEK 
Samsunspor'un eski futbolcularından ve Trtspor'un usta yorumcularından Hayri Ülgen Kırmızı beyazlı takımın Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı karşılaşma sonrası "Bekle Bizi Süper Lig" programında Samsunspor hakkında açıklamalarda bulundu. Samsunspor'un Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı karşılaşma sonrası Kırmızı beyazlı ekibin Tff 1.lig'den düşmeyeceğine kesin gözüyle baktığını belirten usta yorumcu Ülgen,"Ben Gaziantep maçından sonra Samsunspor'un düşmeyeceğine inanıyorum." dedi.  

TARAFTARLARA MESAJ 
Kırmızı beyazlı takımın bu sezon ligde kalacağını ve gelecek sezon şapiyonluğun en büyük adaylarından biri olarak Samsunspor'u gördüğünü belirten duayen yorumcusu Hayri Ülgene,"Bana bunu o Samsunspor taraftarı hissettirdi. Samsunspor gerçekten güzel futbol oynuyor. Ben en az sizler kadar Samsunsporluyum sakın ama sakın o tribünleri bırakmayın Samsunspor taraftarları. Samsunspor daima taraftarıyla bütünleşen bir camiadır. Bunu en güzel örneğiniz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında yapılan koreografi şovunda bir kez daha görmüş olduk" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.