SAMSUNSPOR'UN DEPLASMANDA YÜZÜ GÜLMÜYOR

SAMSUNSPOR'UN DEPLASMANDA YÜZÜ GÜLMÜYOR
Yılport Samsunspor, TFF 1.Lig 2021/2022 sezonuna iyi başlasa da çıktığı iki deplasman mücadelesinden de eli boş döndü. Alınan mağlubiyetlerin deplasman fobisine dönüşmesinden endişe edilirken pazar günü oynanacak Gençlerbirliği maçı ise yeniden ivme kazanmak için fırsat olarak görülüyor.

Ligde ilk haftayı BAY geçen ve ardından 19 Mayıs Stadyumunda Balıkesirspor'u 3-1 yenerek sezona bomba gibi başlayan Yılport Samsunspor, ligin üçüncü haftasında deplasmanda Kocaelispor'a 1-0 mağlup olmuştu. Mağlubiyete rağmen takımın mücadelesi taraftarlardan alkış alırken, evinde oynadığı Keçiörengücü maçını kazanan kırmızı-beyazlı takım, oluşan olumsuz havayı dağıtmayı başarmıştı.

manset-1-073.jpg

Büyük umutlarla çıkılan, oynadığı son üç maçı kaybeden Bursaspor deplasmanında adeta yokları oynayan Yılport Samsunspor, ikinci deplasman maçından da mağlubiyetle ayrılmış oldu. Rakibin son 15 dakika 10 kişi oynamasına rağmen oyuna ağırlığını koyamayan kırmızı-beyazlılar, 4-1'lik şok skorla taraftarlarını üzdü. Pazar günü 19 Mayıs Stadyumunda Gençlerbirliği'ni konuk edecek olan Yılport Samsunspor, bu maçı kazanarak Bursaspor karşısında alınan farklı yenilgiyi unutmak ve ivme kazanarak yoluna emin adımlarla ilerlemeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.