"SAMSUNSPOR'U HERKES GÖRECEK"

"SAMSUNSPOR'U HERKES GÖRECEK"
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, Samsun’da yaptıkları ikinci yarının ilk etap çalışmalarını değerlendirerek verimli bir çalışma dönemi geçirildiğini söyledi.

Yaklaşık 13 gün Samsun’da çok ciddi çalışma yapıldığını belirten Teknik Direktör Taner Taşkın, “Samsun’da kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarını tamamladık. 2 tane de hazırlık maçı yapıp herkese oynama fırsatı verdik. Antalya’da da 3 hazırlık maçı yapacağız. Antalya’da daha çok çabukluk ve  taktiksel antrenmanları yapacağız ve hazırlık maçlarıyla son durumumuzu görüp, ikinci yarının ilk maçı olan Amed Sportif Faaliyetleri karşılaşması için Diyarbakır’a gideceğiz. Samsun’da yaptığımız çalışmalardan çok verim aldığımızı görebiliyoruz. Oyuncularımızın isteği ve arzusu gayet iyi durumda. Lige kadar tamamen hazır olmuş bir Samsunspor'u herkes görecek” dedi. Soner Süren

antrenman-(5).jpg

KAMPIN İLK HAZIRLIK MAÇI YARIN

Yılport Samsunspor, Susesi Luxury Resort Otel’in sahası olan Susesi Futbol Tesisleri'nde yarın saat 16:00'da TFF 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor ile kozlarını paylaşacak. Teknik direktör Taner Taşkın ve heyeti bu maçta oyuncularına fırsat vererek eksikleri görecek ve yeni transferleri sahada inceleme imkanı bulacak.

macc-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.