Samsunspor'dan transfer yasağına açıklama

Samsunspor'dan transfer yasağına açıklama
Bilindiği gibi Transfere Engel Futbolcu Alacakları ve SGK / VERGİ borçları nedeniyle daha önce iki kez kulübümüze getirilen Transfer Yasağı, yönetim kurulumuzca oluşturulan kaynaklar neticesinde her defasında kaldırılmış ve bugünkü Kadro oluşturulmuştu.

Ancak bu kez 28.08.2015 Cuma günü Kulübümüzde 2011-2012 sezonunda oynamış olan Atilla ÖZMEN'e olan borç nedeniyle Kulübümüze bu sezon üçüncü kez transfer yasağı getirilmiştir.

Bu futbolcuya olan borç nedeni ile getirilen transfer yasağının başladığı saatten, transferin sonlandığı tarih olan 31.08.2015 gecesi 22.00'a kadar Yönetim Kurulumuz, sorunun çözümü için seferber olmuş, şehrimizin tüm dinamiklerini bilgilendirmiştir. Ancak ne yazık ki tüm çabalara rağmen transfer yasağı kaldırılamamıştır. Bu yasağa neden olan futbolcu ile yapılan tüm görüşmeler olumsuz sonuçlanmış, hatta tarafımızdan hazırlattırılan BANKA TEMİNAT MEKTUBU’da TFF ve oyuncu tarafından kabul edilmemiştir.

Bu nedenlerle;
Takımımızın takviyesi amacıyla düşünülen mevkiler için görüşülen ve ön anlaşma yapılan futbolculara Lisans çıkartılamamıştır.

Değerli Samsunsporlular,

Tüm bunlarla birlikte, büyük bir inanç ile bir araya getirdiğimiz kadromuzun ve bu kadroyu güvenle teslim ettiğimiz teknik ekibimizin Samsunsporumuzu hak ettiği mevkilere getireceklerinden kuşkumuz yoktur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.