SAMSUNSPOR'DAN TARİHİN EN KÖTÜ SEZON BAŞLANĞICI

SAMSUNSPOR'DAN TARİHİN EN KÖTÜ SEZON BAŞLANĞICI
Kırmızı beyazlılar 2016-2017 sezonuna deyim yerindeyse hezimet dolu bir başlanğıç yaptı. Kırmızı beyazlılar 4 haftada 2 berbaerlik ve 2 mağlubiyet ile tarihinin en kötü başlanğıçlarından birini yaşadı...

Kötü sonuçların ardından Samsunspor'lu taraftarlar ise Teknik direktör Engin Korukır'ı istifaya devam etti. 


EV'DE BERABERLİK DEPLASMANDA MAĞLUBİYET 
Samsunspor'da soğuk duş. Kırmızı beyazlılar 2016-2017 sezonuna kötü bir başlanğıç yaparak Kulüp tarihinde ilk kez bu denli sonuçlara alarak taraftarlarını adeta hüsrana uğrattılar. Eksik Adanademirspor'u ve son 15 dakikayı 10 kişi oynayan Sivasspor karşılaşmalarında sahadan galibiyetle ayrılamayan, Deplasmanda ise Malatyaspor'a 1-0 Mersin İdman Yurduna'da 3-0 gibi ağır bir skorla mağlup olan Samsunspor'da işler bu sezon hiç yolunda gitmiyor. 

TARAFTARLAR KORUKIR'A VER YANSIN ETTİLER
Alınan kötü sonuçlar sonrasında ise Teknik direktör Engin Korukır'un geride kalan 4 hafta sornasında yaptığı açıklamalar ise herkesi çileden çıkartıyor. Özellikle Mersin İdman Yurdu karşısında alınan ağır yenilgi sonrası ev sahibi ekibi tebrik eden ve Fatih Kılıçkaya ve Furkan Köse gibi takımın tecrübeli isimleri ilk 11'e dahil etmeyen Tecrübeli çalıştırıcı Mersin deplasmanı sonrası sahaya sürdüğü ilk 11 ve oyun taktiği ile geçer not alamadı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.