SAMSUNSPOR'DAN TARAFTARA UYARI

SAMSUNSPOR'DAN TARAFTARA UYARI
PTT 1'inci Ligi ekibi Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, "Albimo Alanyaspor maçlarında taraftarlarımız sadece takımlarını desteklesin. Finali taraftarsız oynamak istemiyoruz" dedi.

"BİZ BU İŞİ BAŞARACAĞIZ"
Takımında her şeyin yolunda olduğunu belirten Erhan Altın, morallerinin üst seviyede olduğunu anlatırken taraftarları için de şunları söyledi: "Öncelikli olarak taraftarımıza seslenmek istiyorum. Onlara her zaman teşekkür ettim, etmeye de devam ediyorum. Samsunspor taraftarı var olduğu sürece, tribünleri doldurduğu sürece, futbolcularımız da o coşkuyu sahaya yansıtacaktır. Bize 90 dakika destek verdikleri süre içerisinde biz bu işi başaracağız." 

"TARAFTARLARIMIZ KONTROLÜ ASLA ELİNDEN BIRAKMASIN"
Geçen yıl play off finalinde yaşananları hatırlatan Erhan Altın, şöyle konuştu: "Finali taraftarsız oynadık ve Süper Lig'i kaybettik. Bu taraftarın ne kadar önemli olduğunun bir göstergesidir. Yaşanmış bu gerçekleri düşünerek, hem içeride, hem de dışarıda oynayacağımız Albimo Alanyaspor maçlarında taraftarlarımız kontrolü asla elinden bırakmasın. Onları hep arkamızda itici bir güç olarak görmek istiyoruz. Onlar var olduğu müddetçe Samsunspor’da var olacak. Onlar kulüplerine, futbolcularına sahip çıkmak zorunda." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.