SAMSUNSPOR'DAN SÜPER LİG'E

SAMSUNSPOR'DAN SÜPER LİG'E
Geçtiğimiz sezonlarda Samsunspor formasını terleten Ousmane N'diaye ve Hasan Kılıç Sportoto Süper Lig'de mücadele eden takımlara transfer oldular..

SÜPER LİG TAKIMLARI TAKİBE ALDI 
Geçtiğimiz sezonlar başta olmak üzere bu sezon'da gösterdikleri performansla tüm dikkatleri üzerlerine çekmeyi başaran Hasan Kılıç ve Osumane N'diaye Tff 1.lig'den Sportoto Süper Lig'e transfer olan nadir futbolculardan ikisi oldular. Orta sahanın dinamo isimlerinden Hasan Kılıç'ın Osmanlıspor'a transferinin ardından Osumane N'diayede bir diğer Başkent ekibi Gençlerbirliği'nin yolunu tuttu.

İKİ OYUNCUDA BAŞKENT EKİPLERİNİ SEÇTİ 
Samsunspor'da özellikle uzun yıllar top koşturan bir çok futbolcu Kırmızı beyazlı Kulüpten ayrılmaları halinde Sportoto Süper Lig ekiplerinin adeta gözdesi oluyorlar. Önceki sezonlarda Samsunspor'dan ayrılan Turgut Doğan Şahin, Hakan Arslan ve Oktay Delibalta gibi bir çok isim Kırmızı beyazlı formayı uzun süre terletmelerinin ardından Süper Lig ekiplerinin vazgeçilmez oyuncuları arasında yer aldılar. Ousmane N'diaye ve Hasan Kılıç'ın ise yeni sezonda takımlarında gösterecekleri performanslar ise şimdiden merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.