SAMSUNSPOR'DAN SÜPER GALİBİYET

Samsunspor deplasmanda çok ama çok kritik bir 3 puna ulaşarak Cumartesi günü sahasında oynayacağı Manisa FK maçı öncesi moral buldu.

Kırmızı Şimşekler maçın ilk yarısında Dar alanda pas yapıp durdu hiç etkili olamadı. 

Bu nedenle ilk yarıda istediğimiz pozisyonları bulamadık. Ancak ikinci yarı Samsunspor deyim yerindeyse bam başka bir takım hüvviyetindeydi..

Rakip karşısında fazla posisiyon bulamammız karşı hem savunmada hemde kontrataklarda ustalığımızı gösterip bize çok lağzım olan üç puanı elde ederek büyük seninç yaşadık. 

Bu galibiyette samsundan ve cevre illerden gelen cefakar taraftarların galibiyetde büyük etkisi oldu biz takım olarak iç sahada oynadığımız futbolu ne yazıkdırki deplasmanlarda ne yazıkdırki oynuyamıyoruz. Bu afyonspor maçında böyle oldu dar alanda kendi saha içinde yapdığı kısa paslar rakip baskısı sürünce kalemizde gol tehlikeleri yaşadık. 

Teknik direktör irfan buz hoca bu deplasmanda oynanan çekingen futbolu sorgulaması gerekiyor. Bazen takım geri yaslanarak kalemizde gol tehlikesi yaşıyoruz. Israrla göbekden oynama kanatları iyi kullanılmamış olması bizim rakibe gol atma şansımızı azaltıyor. 

Zor haftalara giriyoruz şayet bu takım şampiyon olaçaksa çok dikkatli ve azimli savaşan bir takım olmamız gerekiyor.

Artık bu maçı unutup Cumartesi günü oynanacağımız Manisa FK maçına kenetlenmeliyiz. 

Taraftarı, Futbolcusu, Teknik heyeti, Yönetimi kısaca bütün Samsun bu maça odaklanmalıyız ve Manisayı sahamızda mağlup ederek liderliği elimize almalıyız. Samsun ve Samsunspor bu büyük sınavdan iyi sonuçla çıkacağından adım gibi eminim. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR