SAMSUNSPOR'DAN KOMBİNE KAMPANYASI

SAMSUNSPOR'DAN KOMBİNE KAMPANYASI
İkinci devre oynanacak 9 maç için özel kombine bilet fiyatı belirlendi. Basın Sözcüsü Suat Çakır, taraftarlardan kampanyalara ilgi beklediklerini söyledi. 

Yılport Samsunspor, 19 Mayıs Stadı’na gelen taraftar sayısını artırmak için 2 ayrı kombine bilet kampanyası hayata geçirdi. Buna göre, Kırmızı-Beyazlı futbolseverler, ikinci devre Samsun’da oynanacak 9 müsabaka için 35 TL ile 650 TL arasında değişen fiyatlarla kombine bilet satın alabilecek. İlk kampanya kapsamında Passolig kartı bulunan Samsunsporlular, 1250 TL’lik VIP tribün kombine biletine 650 TL, 300 TL’lik Batı Alt Tribün kombine biletine 150 TL, 200 TL’lik Doğu Alt Tribün kombine biletine 100 TL, 100 TL’lik Doğu Üst Tribün kombine biletine 60 TL, 55 TL’lik Doğu Alt Tribün kombine biletine 35 TL ücret karşılığı sahip olabilecek. Yılport Samsunspor, Passolig’i bulunmayan taraftarlar için ikinci bir kampanya daha hayata geçirdi. ‘Passolig bizden kombine sizden’ adıyla açıklanan kampanya kapsamında Passolig kartı olmayan taraftarların 22.50 TL’lik kart çıkarma ücretini Samsunspor karşılayacak, taraftarlar ise sadece bilet ücretini ödeyerek kombine kart sahibi olabilecek. 

"TARAFTARLARIMIZDAN İLGİ BEKLİYORUZ"
19 Mayıs Stadı’nda daha çok taraftarın gelmesini amaçladıklarını belirten Yılport Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, “Maçlarımıza gelen taraftarın sayısının artması, stadyum bilet gişelerinde yaşanan kuyruğun azalması, Passolig kartı olmayanların kart sahibi olması için iki ayrı kampanya hayata geçti. Taraftarlarımızdan ilgi bekliyoruz” dedi. 14 Ocak-14 Şubat tarihleri arasında geçerli ilk kampanyadan yararlanmak isteyen Yılport Samsunsporlular, 56’lardaki Gazi Store içinde bulunan Passolig noktasından ve passo.com.tr internet sitesi üzerinden kombine satın alabilecek. İkinci kampanyanın işlemleri ise yine Gazi Store’dan yaptırılacak. Kampanyaların kapsadığı maçlar ise şöyle: Gümüşhanespor, Eyüpspor, İnegölspor, Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Bayrampaşa, Niğde Anadolu Futbol Kulübü A.Ş., Sarıyer, Utaş Uşakspor A.Ş. ve Sakaryaspor A.Ş.

Soner Süren

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.