SAMSUNSPOR’DAN KAFALARI KARIŞTIRAN AÇIKLAMALAR

SAMSUNSPOR’DAN KAFALARI KARIŞTIRAN AÇIKLAMALAR
Samsunspor’da Başkan Erkut Tutu’nun geçtiğimiz hafta Eşya Piyangosu biletleri ile ilgili yaptığı açıklamalar sonrası Samsunspor Yönetiminden Piyangı biletleriyle ilgili yapılan açıklama kafaları karıştırdı.

2 BİN 350 ADET SATILMADI 
Kırmızı beyazlılar’da Başkan Erkut Tutu geçtiğimiz hafta Piyango biletleri konusunda yağtığı “Kulübe ekonomik olarak katkı sağlamak amacıyla başlatılan piyangı çekilişi için bastırılan 100 bin adet bilet tükendi” açıklamalarının ardından dün Kulübün resmi web sitesinden konuyla ilgili “Eşya Piyangosunda toplam 97.650 adet bilet satılmış, bu satışın 1.670.000 TL’si tahsil edilebilmiştir. 2.350 adet bilet satılmamıştır.” açıklamaları kafalarda soru işareti bıraktı.

KULÜP PERSONELİNİN 8 AYLIK ALACAĞI İÇERDE
Öte yandan Samsunspor’da Yönetimin futbolculara Balıkesirspor karşılaşması öncesi transfer ücretleriyle ilgili ödeme yapamayacağı belirtilirken Altınordu karşılaşmasında alınan kritik galibiyetin primlerinin ise en geç cuma gününe kadar oyuncuların hesaplarına yatırılacağı belirtildi. Samsunspor’da Kulüp çalışanlarının ise yaklaşık 8 aylık alacaklarının halen içerde olduğu gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.