SAMSUNSPOR'DAN GÜZEL PROVA | 3-0

SAMSUNSPOR'DAN GÜZEL PROVA | 3-0
Yılport Samsunspor, devre arası hazırlık maçında Fatsa Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Mücadele 3-0 Yılport Samsunspor üstünlüğü ile sona erdi. Kırmızı-beyazlıların gollerini Saviçevic, Boli ve Oğuz Gürbulak kaydetti.

Hazırlık maçında dün Misli.com 3. Lig ekibi Fatsa Belediyespor'u konuk eden Yılport Samsunspor, takımın son durumunu görme şansı elde etti.

manset-1-051.jpg

Nuri Asan Tesislerinde oynanan mücadeledenin ilk devresi Vukan Savicevic'in attığı golle 1-0 Yılport Samsunspor üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci devrede 50. dakikada Kevin Boli ve 70. dakikada Oğuz Gürbulak ile goller bulan Yılport Samsunspor, hazırlık maçında 3-0 üstünlük ile ayrıldı.

manset-3-029.jpg

OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİ
Yılport Samsunspor sahaya Nurullah Aslan, Caner Arıcı, Kevin Boli, Yalçın Kılınç, Kerem Can Akyüz, Edwin Gyasi, Brica Dja Djedje, Vukan Savicevic, Burak Çalık, Gökhan Karadeniz ve Nadir Çiftçi 11’i ile çıktı. İlk yarıyı Vukan Savicevic’in attığı golle 1-0 önde tamamlayan kırmızı-beyazlılarda ikinci yarı Ahmet Altın, Furkan Köse, Guido Koçer, İlyas Kubilay Yavuz, Erhan Kartal, Erkam Reşmen, Gökhan Alsan, Rahman Buğra Çağıran, Enes İslam İlkin, Ferhat Çulcuoğlu, Veli Çetin ve Oğuz Gürbulak oyuna dahil oldu. İkinci yarıda Kevin Boli ve Oğuz Gürbulak’ın golleri ile Yılport Samsunspor karşılaşmayı 3-0 kazandı.

manset-2-056.jpgmanset-4-017.jpgmanset-5-011.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.