SAMSUNSPOR'DAN ÇİFTE TRANSFER

SAMSUNSPOR'DAN ÇİFTE TRANSFER
Samsunspor transferde harekete geçti. Kırmızı beyazlılar yeni sezon öncesi Dialiba ve Camara transferlerinden olumsuz sonuç almasının ardından John Tshibumbu ve Davy Claude Angan ile el sıkıştı.

ALTARNATİF İSİMLERE YÖNENİLDİ 
Kırmızı beyazlılar transferde dur durak bilmiyor. 2017-2018 sezonunun açılmasına sayılı günler kalan Samsunspor transferde harekete geçti. Özellikle John Chibuke transferi sonrası yabancı oyuncu transferinde adeta suskun kalan Kırmızı beyazlılar’da Yönetim bugün kritik iki transfere birden imza attı. Camara ve Dialiba transferinden sonuç alamayan Samsunspor  Davy Claude Angan ve John Tshibumbu ile söz kesti.

2 FUTOLCU İLE ANLAŞAM SAĞLANDI
Özellikle Samsunspor’a gönül veren Kırmızı beyazlı taraftarların haftalardır bekledikleri yabancı oyuncu transferinde Yönetim bugün cevap verdi. Davy Claude Angan ve John Tshibumbu ile yapılan tüm görüşmelerin olumlu geçtiği ve iki futbolcununda Samsun’a davet edildiği belirtildi. Bu gelişmelerin ardından Samsunspor Yönetimi Chibuike transferinin ardından 2 yabancı oyuncuyla daha anlaşma sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum