SAMSUNSPOR'DAN 3 İMZA DAHA

SAMSUNSPOR'DAN 3 İMZA DAHA
Samsunspor’da dün akşam saatlerinde son dakika transferine izma attı. Kırmızı beyazlılar dün transfer döneminin bitimine saatler kala bir son dakika transferlerine imza atarak Belçikalı kaleci Tom Muyters, Fenerbahçe'den Caner Koca (Kiralık) ve Alanyaspor

 

 
SAMSUNSPOR'DAN SON DAKİKA TRANSFERLERİ
Kırmızı beyazlılar’da dün son dakika trasnferi yapıldı. Transferin son gününde Samsunspor Alanyaspor’dan genç orta saha oyuncusu Gökhan İravul’u ile Caner Koca'yı kiralık ve Belçikalı tecrübeli filebekçi Tom Muyters'i kadrosuna kattı. Gökhan'ın Kulübü Alanyaspor ve Caner'in Kulübü Fenerbahçe ile yapılan görüşmelerin olumlu geçmesinini ardından başarılı orta saha oyuncu İravul ve her geçen gün gelişim kaydeden Koca dün Samsun’a davet edilerek her iki futbolcu ile masaya oturuldu. Genç yetenek Gökhan ve başarılı savunmacı Koca ile yapılan görüşmelerin olumlu geçmesinin ardından Samsunspor Gökhan İravul ve Canber Koca ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşma ağladı.

2017 MODEL SAMSUNSPOR
Samsunspor daha önce prensipte anlaşma sağladığı Belçikalı kaleci Tom Muyters ile'de dün yapılan son görüşmelerin ardından 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Samsunspor bu transferlerin ardından 2016-2017 sezonunun ara trasnfer döneminde kadrosuna tam 13 futbolcuyu dahil ederek Tff 1.ligin devre arası en fazla transfer yapan takımı oldu. Bu transferler sonrası Samsunspor taraftarlar takımları için "2017 model Samsunspor" sloganları kullandılar. Öte yandan Kırmızı beyazlıların yeni transferlerinin yarın takımla birlikte çalışmalara başlayacağı belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.