SAMSUNSPOR'DA YÖNETİM BİR İLKE İMZA ATTI !

SAMSUNSPOR'DA YÖNETİM BİR İLKE İMZA ATTI !
Kırmızı beyazlı Yönetim kulüp tarihinde bir ilke imza attı. Başkan Tutu ve Yönetim daha önce Samsunspor'da Başkanlık yapmış isimlerle iftar yemeğinde bir araya gelecek

 

 


ESKİ BAŞKANLAR İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞUYOR 
Samsunspor Yönetimi geçmiş dönemlerde Kırmızı beyazlı Kulüpte Başkanlık görevi yapan tüm eski başkanları Kulübün Kuruluş tarihi olan 30 Haziran'da bir araya getirecek. Edilinen bilgiye göre Başkan Tutu ve Yönetimin Kulüp tarihinde bir ilke imza atarak daha önce Samsunspor'da Başkanlık görevi yapmış isimlere tek tek davetiye göndererek Kırmızı beyazlı Kulübün 51. yaş gününde Kulüp çalışanlarıyla birlikte bir araya gelecek. 

ŞEHİRDE YENİDEN BİR SİNERJİ OLACAK 
Bu yemekte ise Samsunspor camiasının gövde gösterisi yapması ve Şehirde yeniden bir sinerjinin oluşması bekleniyor. Hatırlayacağınız üzere Başkan Tutu ve Yönetimi daha önce Samsun Büyükşehir Belediyesi Başta olamak üzere diğer alt Belediye Başkanlarıyla'da bir araya gelmiş ve projelerini masaya yatırılmıştı. Bu gelişmelerin ardından yapılacak iftar yemeği sonrası ortaya nasıl bir sonucun çıkacağı ise şimdiden büyük merak konusu oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.