SAMSUNSPOR'DA YOL AYRIMI

SAMSUNSPOR'DA YOL AYRIMI
Samsunspor Yönetimi cumartesi günü Ümraniye Belediyespor ile Samsunspor U-21 takımı arasında oynanılması gereken ancak lisanların yetişmemesi üzerine maçın hakeminin karşılaşmayı iptal etmesinin üzerine alt yapı sorumluları ile yollar ayrıldı.

TOPLANTIDAN YOL AYRIMI SONUCU ÇIKTI 
Kırmızı beyazlı Kulüpte yol ayrımı. Hafta sonu Ümraniye Belediuespor U2-1 takımı ile karşılaşmak için sahaya çıkan ancak Ali hocanının lisansının yetişmemesi üzerine eski Teknik direktör Recep Bulgar'ın lisansı ile bu karşılaşmaya çıkmak isteyen Samsunspor'da Burgar'ın da lisans süresinin dolmasının ardından karşıklaşmanın hakemi maçı başlamadan bitirerek iptal etmişti. Bu gelişmelerin ardından Samsunspor Yönetimi geçtiğimiz akşam gerçekleşen Yönetim Kurulu toplantısının ardından konuyla ilgili faturayı alt yapı sorumlularına kesti. 

YÖNETİM ALT YAPI SORUMLULARININ BİLETİNİ KESTİ 
Yönetimin toplantısının ardından Kulübün resmi web sitesinden açıklama geldi. Yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi;"Son derece özen göstermeye çalıştığımız ve "Gelecek" olarak gördüğümüz, bugün, alt yapıdan yetişip A Takım kadromuzda oynattığımız ve gelecekte yetişecek sporcuları ile şanlı Samsunspor Markasına büyük hizmetleri dokunmasını planladığımız alt yapımızda, Samsun Spor Kamuoyunun vakif olduğu bir hadise yaşanmıştır. Sorumluların bu konu ile ilgili olarak önceden uyarılmış olmasına rağmen olay meydana gelmiş ve ilgili Yönetim Kurulu Üyesine iletildiğinde ne yazık ki müdahale için zaman ve imkanda olamamıştır. Yaşanan bu hadise hepimizi son derece üzmüştür. Buna sebep olan Alt Yapı sorumluları ile yollarımız ayrılmıştır. Bunu telafi edecek önlemler ve yeni kurulacak ekip ile görüşmeler başlatılmıştır. Yaşanan bu hadise nedeni ile Samsun Spor kamuoyundan özür dileriz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.