SAMSUNSPOR'DA YILMAZ VURAL BOMBASI

SAMSUNSPOR'DA YILMAZ VURAL BOMBASI
Kırmızı beyazlılar'da taraftarlar Teknik direktörlük berlirsizliğinin ardından takımın başında deneyimli antrenörü görmek istediklerini belirttiler.

 


 

 

TARAFTARLAR HAREKETE GEÇTİ 
Samsunspor'da haftalardır süren Teknik direktör belirsizliği Kırmzı beyazlı taraftarlarıda harekete geçirdi. Taraftarlar sosyal medyada yaptıkları etkinliklerle yeni sezon'da takımın başına yer alacak Teknik adamın tecrübeli ve bu ligi iyi bile bir ismin olması istediklerini net bir şekilde belirttiler. Samsunspor'lu sevdalıların ortak noktada uzlaştığı isim ise Türk futbolunun en hırslı ve istekli çalıştırıcılarından biri olan Yılmaz Vural. 

YA YILMAZ VURAL YADA HÜSEYİN KALPAR 
Vural'ın takımın başına gelmesi yönünde bir çok fotoğraf ve bildirim paylaşan Kırmızı beyazlılar'da takımı iki sezon çalıştıran ve göre aldığı süre boyunca Samsunspor taraftarlarının gönüllerinde taht kuran Hüseyin Kalpar'da taraftarların adeta gözde ismi oldu. Bu gelişmeler sonrası Yönetimin tecrübeli çalıştırıcı ile temasa geçip geçmeyeceği ise büyük merak konusu oldu. Sosyal medyada yapılan dev bir ankette ise "Bu sezon takımın başına hangi Teknik adam getirilmeli" sorusunda Yılmaz Vural, Hüseyin Kalpar, Engin Korukır ve Kenan Yelek'in yer alması dikkatlerden kaçmadı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum