SAMSUNSPOR'DA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

SAMSUNSPOR'DA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Samsun'da ve Samsunspor'da yeni bir dönemin hayata geçişi başlıyor. Yeni bir gençleştirilmiş takım ve yeni bir hoca ile 2021-2022 sezonuna seyircilerimiz ile merhaba demek istiyoruz" dedi.

"Tüm dünyada ve Türkiye'de hayat normale dönmeye adım adım başladı" diyen Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Samsun'da ve Samsunspor'da da yeni bir dönemin hayata geçişi başlıyor... Yeni bir gençleştirilmiş takım ve yeni bir hoca ile 2021-2022 Sezonuna seyircilerimiz ile merhaba demek istiyoruz. Yeni dönem için verilen sözler tek tek tutuluyor. Hatırlarsanız sizlere vizyonumuzu belirtmiştim. Hayalimiz Samsunspor'umuzu şampiyon yapıp uzun bir aradan sonra Süper Lig'de oynarken görmektir." dedi.

567yuh-1.jpg

ENDÜSTRİYEL FUTBOLDAN FİNANSAL FUTBOLA
Başkan Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü: "Hem şehir, hem ben ve yönetimim hem de yeni hocamız ve futbolcular şampiyon olmayı çok istiyoruz. Biz artık taş devrinden tunç devrine girer gibi endüstriyel futboldan finansal futbola geçiş yapmaya hazırlanıyoruz. Kutsal 4'lüler ile yarış etmek için finansal projeler üretmeye başlıyoruz. Dijitalleşme dönemimiz hayırlı olsun. Samsunspor Fan Token (coin) bu sene çıkıyor."

177174.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.