SAMSUNSPOR'DA YAPRAK DÖKÜMÜ!

SAMSUNSPOR'DA YAPRAK DÖKÜMÜ!
Yılport Samsunspor izleme komitesinde bulunan Celil Sağır, Ercan Koloğlu ve Emin Kar üst üste yaptıkları açıklamalarla kulüpteki görevlerinden istifa ettiler.

Kırmızı-beyazlı ekipte 'Yükseliş Sezonu' denilerek yenilenme çalışmaları başlamasının ardından izleme komitesinde adeta yaprak dökümü yaşandı. İmparator lakaplı eski Samsunspor futbolcusu olan Celil Sağır sitem dolu bir mesajla görevinden istifa etti. Ardından bir başka Samsunspor efsanesi Ercan Koloğlu'nun istifa haberi gündeme bomba gibi düşerken bu istifa rüzgarına bir de Emin Kar eklendi. Yılport Samsunspor izleme komitesindeki görevlerinden art arda istifa eden isimler taraftarlar arasınbda bomba etkisi yarattı.

İLK OLARAK CELİL SAĞIR İSTİFA ETTİ
Sitem dolu bir mesaj yayınlarak camiaya seslenen Celil Sağır, "Sükütun da bir sesi vardır onu duyacak bir yürek lazım diyerek almış olduğum görev boyunca genelde hep sustum. Başkanıma söz verdiğim için bir yıl boyunca tüm çevremden, arkadaşlarımdan, gittiğim mekanlardan feragat ettim. Sonuna kadar bana verilen görevi yapmaya çalıştım. Efsane başkanımın Samsunspor'da devam etmem konusundaki ısrarına rağmen, kulüpte devam etmememin Samsunspor'a ve başkanıma daha fazla katkının dışarda kalarak vermemin daha doğru olacağını düşünüyorum. Bu anlamda benim için önemli olan Samsunspor menfaati ve gerçek Samsunspor’lu taraftarımızın takdiridir" diyerek görevinden istifa etti.

KOLOĞLU SEVDASINI VURGULADI
Celil Sağır'ın istifası taraftarlar arasında konuşulmaya devam ederken bir açıklama yapan Ercan Koloğlu da görevini bıraktı. "Ben 10 yaşından 35 yaşına kadar tam 25 sene bu takımın formasını giymiş, uzun yıllar takım kaptanlığı yapmış, Samsunspor'la büyümüş, Samsunspor'la yaşlanmış Ercan Koloğlu... " diyerek sevdasını vurgulayan Koloğlu, "Benim Samsunsporluluğumu kimse tartışamaz. Antalya'da 5 yıl önce kurduğum düzenli hayatımı başkanımız İsmail Uyanık'ın bir lafıyla bıraktım ve Samsunspor için geri döndüm. Başkanımız İsmail Uyanık'a zarar vermek için şahsım üzerinden başkanımıza yapılan saldırılar sebebiyle; Samsunspor Kulübü'nde bulunduğum scout görevinden istifa ediyorum. Samsunspor; taraftarıyla ayakta kalan ve sevgi üzerine kurulu bir kulüptür." ifadelerini kullanarak görevi bıraktı.

"UMARIM GEÇ OLMADAN PROBLEMLER ÇÖZÜLÜR"
İki ismin istifası camiada bomba etkisi yaratırken bir şok da Emin Kar'dan geldi. İsmail Uyanık'ın isteğiyle futbolcu izleme ekibine dahil olduğunu belirten Kar, "Samsunsporluluktan başka bir ünvanı olmayan bizlerin hedef haline getirilmesi bizlere çok da yabancı değil zaten.  Sonuç olarak, daha önce de yaşadığım iftira ve karalama kampanyalarından bıktığımdan ki daha önceki yalanların bugün hala karşılığı olmadığını tüm camia görmüştür diye düşünüyorum, arabalar evler vs izleme ekibindeki görevimden istifa ediyorum. Umarım çok geç olmadan asıl problemler çözülür ve İsmail Uyanık önderliğinde Samsunspor hak ettiği günlere kavuşur. Yarın bir gün Allah göstermesin Samsunsporun sahibi olmaktan sıkılanlar olursa biz yine gövdemizi taşın altına koymaktan sakınmayız, kimse merak etmesin" sözleriyle kulüpten istifa eden üçüncü isim oldu. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla üstü kapalı olarak Samsunspor A.Ş.büyük ortağı ve Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım'a göndermelerde bulunan isimler, camiada suların bir süre daha durulmayacağı yorumlarına neden oldu. Samsunspor'da değişim rüzgarları eserken ilerleyen günlerde taraftarları oldukça hareketli günler bekleyecek gibi gözüküyor.

Kaynak:Soner SÜREN

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum